Magična šolja mat sa slikom crna

Magična šolja mat sa slikom crna je neverovatno zanimljiv poklon za sve prilike. Na njoj se može štampati bilo koji motiv.

Magična šolja je crna kad je hladna. Kada sipate toplu kafu ili čaj, crna boja se lagano spušta i postepeno se pojavljuje cela odštampana slika.

Ovo je jedan od omiljenih proizvoda naših kupaca. Predstavlja pravi poklon iznenađenja. Magične šolje sa slikom su idealan poklon za rođendan.

Odaberite Vaš omiljen motiv koji želite da imate na unikatnoj šolji a mi ćemo odštampati šolju za Vas.

RSD700.00

Tekst

Fotografija

 • Opis
 • Reviews(0)

Opis

Magična šolja mat sa slikom crna

Magična šolja mat sa slikom crna je jedan od najzanimljivijih i najpopularnijih proizvoda iz naše ponude foto poklona. Magična šolja mat crna je klasika. Nikada ne izlazi iz mode i uvek može biti iskren faktor iznenađenja. Šolja je poklon koji uvek obraduje drage ljude i koji nikad ne dosadi.

Napišite poruku dragoj osobi, stavite fotografiju po želji, ograničenje je samo Vaša mašta. Magična šolja mat sa slikom crna se štampa tehnikom sublimacije što garantuje kvalitetnu sliku i postojane boje.

Magična šolja mat sa slikom crna je crne boje kad je hladna. Kada sipate toplu kafu ili čaj, crna boja se lagano spušta i polako se pojavljuje cela slika koju smo odštampali.

Magične šolje sa slikom su idealan poklon za rođendan. Ova zanimljiva šolja je poznata pod raznim imenima. Neki je zovu šolja koja menja boju, drugi je zovu magična šolja a treći šolja na kojoj se pojavljuje slika. Iznenađenje sa ovom šoljom je zagarantovano.

Napomena: Magična šolja se ne sme prati u mašini za pranje posuđa.

 • Proizvod: Magična šolja mat sa slikom crna
 • Visina šolje 9.5 cm
 • Prečnik šolje 8 cm
 • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
 • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
 • Održavanje: Magična šolja se pere ručno, nije pogodna za pranje u mašini za suđe
 • Boja: Crna mat
 • Dostava: 2-3 radna dana

Pored magične šolje mat sa slikom crne kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magična šolja mat sa slikom crna”

  Facebook

  */?>