Magična šolja sa slikom crna

900.00дин.

Magična šolja je jedan od najboljih i nainteresantnijih poklona za rođendan ili neku drugu specijalnu priliku.
Ukoliko Vam je cilj da iznenadite Vama drage osobe odabir ove šolje za poklon sigurno neće biti promašaj. Ovo je šolja kojoj se svako raduje.
Sve dok je magična šolja hladna ona je crne boje, kada sipate toplu tečnost ona postepeno počinje da menja boju i pojavljuje se Vaš odštampan motiv.

Obradujte ukućane, dečka, devojku ili druge drage ljude ovom unikatnom i kreativnom magičnom šoljom.

 

Fotografije

Tekst

Опис

Magična šolja sa slikom crna

Magična šolja sa slikom crna je jedan od najzanimljivijih i najpopularnijih proizvoda iz naše široke ponude foto poklona. Magična šolja je zanimljiva u svakoj prilici. Ukoliko ste se odlučili da obradujete nekog dragog magična šolja sa slikom crna je pravi izbor poklona.

Napišite poruku dragoj osobi, stavite fotografiju po želji, ograničenje je samo Vaša mašta. Ova šolja je namenjena za štampu sublimacijom. Boje su veoma postojane i kvalitetne.

Magična šolja sa slikom crna je crne boje dok je skroz hladna ali postepeno menja boju i Vaša slika počinje da se nadzire kada se u nju sipa topla tečnost. Kafa ili čaj su uz ovu kafu mnogo veće uživanje.

Magične šolje su idealan poklon za rođendan. Ova zanimljiva šolja je poznata pod raznim imenima. Neki je zovu šolja koja menja boju, drugi je zovu magična šolja a treći šolja na kojoj se pojavljuje slika.

Osmislite neki zanimljiv dizajn, frazu ili odaberite omiljenu fotografiju i mi ćemo izraditi ovu neverovatno simpatičnu šolju za Vas.

Napomena: Magična šolja crna se ne sme prati u mašini za pranje posuđa.

 • Proizvod: Magična šolja sa slikom crna
 • Visina šolje 9.5 cm
 • Prečnik šolje 8 cm
 • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
 • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
 • Održavanje: Magična šolja se pere ručno, nije pogodna za pranje u mašini za suđe
 • Boja: Crna
 • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje sa slikom kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

6 рецензија за Magična šolja sa slikom crna

 1. 5 од 5

  Mia

  Ova crna magicna solja je nesto najlepse.

 2. 5 од 5

  Taki:)

  Nisam verovala da je ovo tako dobro. Stvarno neverovatno 🙂

 3. 5 од 5

  milica.milic98021

  Prelep poklon za dragu osobu. Odlican kvalitet i dizajn, preporucujem svima 🙂

 4. 5 од 5

  Marija (проверен власник)

  Naručila sam magičnu šolju kao poklon. Oduševljena osoba kojoj sam poklonila, a i ja. Takođe i dostava je brza i tačna. Sve pohvale za sajt i artikle koje nudite. I naravno, sve preporuke 🙂

 5. 5 од 5

  Stefangavranic1998 (проверен власник)

  Одлична је шоља, све препоруке! 🙂

 6. 5 од 5

  jeca

  Odusevljena, isporuka brza, sve pohvale


Додај рецензију

Korisnička podrška