Smešne šolje

0.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review )

800.00дин.

Smešne šolje kao što im i sav naziv kaže služe da nasmeju one koji ih koriste. Smešne šolje jedinstven su proizvod koji vi ukrašavate vašim idejama, slikama ili tekstom. Ono što čini smešne šolje posebnima jeste slika koja se nalazi na donjem delu šolje. Možete da birate između četiri različita motiva a to su pas, majmun, svinja i pas 2. Ukoliko nameravate da iznenadite, obradujete i nasmejete bliske i drage ljude smešne šolje idealan su poklon za vas. Mogućnosti sa ovim šoljama su ogromne jer vi birate dizajn same šolje. Smešne šolje namenjene su da služe kao poklon šolje koje kriju smešni detalj.

Tekst

Fotografija

Motiv *

  • Opis
  • Reviews(1)

Opis

Smešne šolje

Smešne šolje kao što im i sav naziv kaže služe da nasmeju one koji ih koriste. Smešne šolje jedinstven su proizvod koji vi ukrašavate vašim idejama, slikama ili tekstom. Ono što čini smešne šolje posebnima jeste slika koja se nalazi na donjem delu šolje. Možete da birate između četiri različita motiva a to su pas, majmun, svinja i pas 2. Ukoliko nameravate da iznenadite, obradujete i nasmejete bliske i drage ljude smešne šolje idealan su poklon za vas. Mogućnosti sa ovim šoljama su ogromne jer vi birate dizajn same šolje. Smešne šolje namenjene su da služe kao poklon šolje koje kriju smešni detalj. Zasmejte vašu porodicu ili društo tako što ćete pokloniti nekom ovu smešnu šolju te se nasmijati svaki put kada neko iz šolje pije. Na prvi pogled ove šolje su iste kao obične šolje ali kada počnete da pijete iz njih svi u vašoj okolini primetiti će razliku.

Ove šolje jedan su od poklona koji je namenjen za sve uzraste. Nasmejte već danas vašu decu, roditelje, rođake ili prijatelje i poručite ovu jedinstvenu šolju

  • Proizvod: Smešna šolja
  • Dimenzije šolje: 8cm x 20cm
  • Motiv: Pas, majmun, svinja i pas 2
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje moto kod nas možete naći neverovatan broj različitih šolja namenjenih za štampu. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Customers' review

Rated 0.00 out of 5 stars
1 review
5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

1 review for Smešne šolje

  1. Leneave55477@gmail.com

    축구예상점수 ≡《 mir101.COM 카톡Pro9999》≡축구예측 축구해외팁스터 안전놀이터-http://www.mir101.CoM/ 안전놀이터-http://nave88.com/ 안전놀이터-http://www.mir101.CoM/ 안전놀이터-http://nave88.com/ 토토사이트 사설스포츠토토 스포츠토토

Add a review