Kako želite da nas kontaktirate?

Šolja bela sa drškom srce

750.00дин.

Šolja bela sa drškom srce je pravi izbor poklona sa slikom za zaljubljene. Obradujte voljenu osobu unikatnom šoljom na kojoj štampamo Vašu omiljenu fotografiju, dizajn ili tekst. Odaberite romantični motiv i izmamite osmeh Vašoj ženi ili devojci.
Izjavite ljubav dragoj osobi sa ovom lepom belom šoljom sa drškom srce. Šolja je unikatna jer samo Vi birate dizajn koji ćemo štampati na njoj.
Dostava na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

Tekst

Fotografije

 • Opis
 • Recenzije (2)

Opis

Šolja bela sa drškom srce

Šoja bela sa drškom srce je jedan od naših najpopularnijih proizvoda kada su u pitanju šolje sa slikom. Šolja bela sa drškom srce je najpopularnija kada su u pitanju pokloni za ljubavne parove, drage osobe i porodicu.

Ova bela šolja ima dršku u obliku srca i na njoj štampamo bilo koju fotografiju, romantičan dizajn ili tekst po Vašoj želji. Šolja bela sa drškom srce se štampa tehnikom sublimacije i boje koje ostaju nakon štampe su veoma dugotrajne i jake.
Šolja bela sa drškom srce je definitivno jedan od najpopularnijih proizvoda sa slikom jer sama po sebi nije klasična.

Vaše je samo da nam pošaljete fotografiju, napišete željeni tekst i kurirska služba će Vam doneti Vašu šolju belu sa drškom srce.
Ako niste sigurni koji je pravi poklon za Vašu devojku ili suprugu, sa ovom šoljom nećete pogrešiti. Originalna je i lepa, šolja sa drškom srce će izmamiti osmeh na licu svake žene.

Šolja bela sa drškom srce, dizajnirana po Vašoj želji je idealan poklon za Dan Zaljubljenih i godišnjice zabavljanja. Napišite poruku svojoj voljenoj osobi i obradujte je na najlepši način. Pored ove lepe bele šolje možete izabrati i preko 20 različitih šolja na kojim takođe štampamo slike i tekst po Vašoj želji.

Isporuka na kućnu adresu u roku od 2-3 dana od datuma poručivanja.

 • Proizvod: Šolja bela sa drškom srce
 • Visina šolje 9.5 cm
 • Prečnik šolje 8 cm
 • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
 • Boja: Bela
 • Isporuka: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

2 reviews for Šolja bela sa drškom srce

 1. 5 od 5

  Šolje su prelepe, oduševila sam se… Ispale su baš onako kako sam planirala! <3
  Ovo je jedan od najlepših poklona. Da će čak vaša voljena osoba ostati bez reči!
  Moj dečko se oduševio! 😀 Hvala puno! <3

  • Hvala puno Kristina. 🙂

 2. 5 od 5

  (proveren vlasnik)

  Solja je odlicno ispala, visok kvalitet stampe, isporuka u najkracem mogucem roku, sve pohvale.
  Pozdrav

  • Hvala Petre na poverenju.


Dodaj recenziju