Šolja koja svetli u mraku

Šolja koja svetli u mraku je neverovatno zanimljiva i uzbudljiva šolja.
Šolja je odličan izbor ukoliko birate specifičan i unikatan poklon. Možete je pokloniti za rođendan ili bilo koju drugu priliku.

Deca se najviše od svih raduju ovoj šolji. Odaberite neki zanimljiv motiv, crtanog ili filmskog junaka i mi ćemo samo za Vas odštampati ovu prelepu šolju.
Pošaljite svoju sliku i naručite specijalnu šolju koja svetli u mraku.

Šolju je preporučljivo prati ručno a ne mašinski.

700.00дин.

Tekst

Fotografije

  • Opis
  • Reviews(0)

Opis

Šolja koja svetli u mraku

Šolja koja svetli u mraku je specijalna šolja koja će posebno obradovati najmlađe članove porodice. Možemo odštampati fotografiju po želji i kada se priguši svetlo, dolazi iznenađenje, videćemo šolju koja svetli u mraku.
Izaberite motiv i odštampaćemo Vašu sliku, bez ikakvih ograničenja. Ograničenje može biti samo Vaša mašta. Napravite poseban poklon za prijatelja ili mališane. Šolja koja svetli u mraku se pere ručno, kako se ne bi oštetio svetleći sloj. Za pranje ove šolje je preporuka da se ne koriste abrazivna sredstva.
Na šolji koja svetli mraku može da se doda i tekst koji želite, tako da pored slike možete poslati i posebnu poruku ili čestitku.
Svi naši proizvodi se rade po vašoj želji bez ikakvog ograničenja. Šolja koja svetli u mraku je samo jedna od preko 20 različitih šolja koje imamo. Vi birate, a mi štampamo poklone sa slikom po Vašoj želji.
Šolja koja svetli u mraku se štampa tehnikom sublimacije. Ova tehnika nam dozvoljava da štampamo i najzahtevnije fotografije u visokom kvalitetu. Svi detalji su jano vidljivi i slika se ne skida sa površine.
Isporuka na kućnu adresu u roku od 2-3 dana od datuma poručivanja.

  • Proizvod: Šolja koja svetli u mraku
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe: 8.5 cm x 19 cm
  • Boja: Bela sa fluoroscentnim delom koji svetli u mraku
  • Dostava: 2-3 radna dana
  • Održavanje: Preporučeno je ručno pranje, ne pranje u mašini za suđe

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Šolja koja svetli u mraku”