Šolja za poneti

Šolja za poneti je namenjena za svakodnevnu upotrebu na poslu, na putu do posla, fakulteta. Zgodna je za putovanje, izlet u prirodu ili šetnju kroz park. Ovakav tip šolje je veoma popularan. Tempo života nas tera na brzo funkcionisanje, gužvu i žurbu. Ljubitelji kafe mogu lakše nositi svoju kafu uvek kraj sebe sa ovom šoljom za poneti. Na šolji štampamo bilo koju fotografiju, dizajn ili tekst koji nam pošaljete.

800.00дин.

Tekst

Fotografije

  • Opis
  • Reviews(0)

Opis

Šolja za poneti

Šolja za poneti je jedan od najaktuelnijih i najpopularnijih proizvoda koji izdvajamo u našoj ponudi proizvoda sa Vašom slikom. Šolja za poneti je napravljena od debele keramike i gumenog zatvarača. Bele je boje i štampa se tehnikom sublimacije.

Šolja za poneti je namenjena za svakodnevnu upotrebu na poslu, na putu do posla, fakulteta. Zgodna je za putovanje, izlet u prirodu ili šetnju kroz park. Ovakav tip šolje je veoma popularan. Tempo života nas tera na brzo funkcionisanje, gužvu i žurbu. Ljubitelji kafe mogu lakše nositi svoju kafu uvek kraj sebe sa ovom šoljom za poneti.

Na šolji štampamo Vašu fotografiju, omiljeni dizajn ili tekst.

Šolja za poneti može biti veoma praktična i kada su u pitanju firme. Svaka institucija ili firma može napraviti interesantan i inovativan marketinški potez sa ovakvom šolju. Na njoj se može štampati logo a šolja se može upotrebiti tako što će svaki zaposleni imati svoju unikatnu šolju.

Šolja za poneti je izuzetno praktična i za letnje i za zimske dane. Ima izuzetnu termičku izolaciju stoga u šolji ćete uvek sa sobom moći da nosite svoj omiljeni čaj, toplo mleko ili kafu baš kakvu volite.

  • Proizvod: Šolja za poneti

  • Visina šolje: 15cm

  • Prečnik šolje: 25cm

  • Boja: Bela sa belim poklopcem

  • Materijal: Keramika

  • Održavanje: ručno pranje, nije pogodno za mašinu za suđe

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje za poneti kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Šolja za poneti”