Peratonica crvena

0.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review )

800.00дин.

Pernica crvena je prvobitno namenjena đacima, studentima ali onima koji praktikuju svakodnevno nošenje kancelarijskog pribora.

Pernica svakako može poslužiti I za mnoge druge svrhe. Građevinske I arhitektonske firme, knjigovodstvene agencije ili bilo ko drugi čiji posao podrazumeva pribor za pisanje I crtanje može iskoristiti ovu personalizovanu pernicu pa čak I u reklamne svrhe. Slikari I akademici mogu uvek nositi svoj pribor, četkice, I boje uz sebe. Pernica je jedinstvena jer će na njoj biti odštampana slika koju ste vi birali.

Tekst

Fotografije

  • Opis
  • Reviews(1)

Opis

Peratonica crvena

Peratonica crvena je veoma lep I praktičan proizvod koji Vam nudimo u našoj širokoj ponudi foto poklona sa slikom. Peratonica je napravljena od tvrdog platna I crvene je boje sa jedne strane a sa druge strane je namenjena za štampu Vaših slika. Peratonica crvena se štampa tehnikom sublimacije što omogućava dobijanje kvalitetnog otiska I veoma postojanih I jarkih boja. Još jedna od prednosti ove vrste štampe jeste ta da možete štampati više pernica a da svaka od njih ima drugi odštampan motiv.

Peratonica crvena je prvobitno namenjena đacima, studentima ali onima koji praktikuju svakodnevno nošenje kancelarijskog pribora.

Peratonica svakako može poslužiti I za mnoge druge svrhe. Građevinske I arhitektonske firme, knjigovodstvene agencije ili bilo ko drugi čiji posao podrazumeva pribor za pisanje I crtanje može iskoristiti ovu personalizovanu peratonicu pa čak I u reklamne svrhe. Slikari I akademici mogu uvek nositi svoj pribor, četkice, I boje uz sebe. Peratonica je jedinstvena jer će na njoj biti odštampana slika koju ste vi birali.

Na Vama je samo da odlučite koja fotografija ili dizajn će krasiti ovu praktičnu pernicu crvenu a mi ćemo je odštampati po Vašoj želji.

  • Proizvod: Peratonica crvena

  • Boja: Crvena

  • Materijal: Čvrsto platno

  • Štampa: Tehnikom sublimacije

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored peratonice crvene sa Vašom slikom kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Customers' review

Rated 0.00 out of 5 stars
1 review
5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

1 review for Peratonica crvena

  1. Matise35772@gmail.com

    프로토조합기 ≡《 mir101.COM 카톡Pro9999》≡챔스결승예상 한국프로야구분석 안전놀이터-http://www.mir101.CoM/ 안전놀이터-http://nave88.com/ 안전놀이터-http://www.mir101.CoM/ 안전놀이터-http://nave88.com/ 토토사이트 사설스포츠토토 스포츠토토

Add a review