Staklena daska pravougaona

Staklena daska pravougaona sa slikom po želji. Ukoliko želite da obradujete ljubitelje hrane i nekog ko voli da kuva ova staklena daska je zasigurno pravi izbor poklona za Vas.
Izaberite omiljenu fotografiju, dizajn ili tekst i mi ćemo odštampati ovu neverovatno simpatičnu dasku za sečenje za Vas.
Daska se štampa u punom koloru i boje koje ostaju nakon štampe su veoma kvalitetne i postojane.
Poručite online i obradujte Vaše najbliže unikatnim predmetom sa slikom.

1,000.00дин.

Tekst *

Fotografija

 • Opis
 • Reviews(0)

Opis

Staklena daska pravougaona

Staklena daska pravougaona predstavlja nezamenjiv predmet u kuhinji. Osnovna funkcija je sečenje hrane – hleba, mesa, voća i povrća – i to nožem. Postoje profesionalne daske namenjene za sečenje kože ili gume, ili hrane drugim alatima – recimo satarom, ali naša staklena daska prilagođena je dimenzijama i oblikom svojoj osnovnoj nameni.

Daska se može koristiti i za posluživanje hrane, same ili u posudi ukoliko je vruća. Treba ipak imati na umu da joj ovo nije osnovna namena i da dugo izlaganje visokoj toploti može da je ošteti.

Staklena daska pravougaona je namenjena za sublimacionu tehniku štampe. Kao glavna prednost sublimacione tehnike štampe ističe se cena. Cena je ista za štampu jedno i više komada. Ova vrsta štampe omogućava dugotrajnu postojanost i neće se tako lako skinuti sa proizvoda prilikom pranja. Svakako, naša preporuka je da se staklena daska ne pere u mašini za pranje posuđa, već redovnim ručnim pranjem sunđerom i toplom vodom.

Napomena: Staklena daska pravougaona za sečenje se ne sme prati u mašini za pranje posuđa.

 • Proizvod: Staklena daska pravougaona za sečenje sa slikom
 • Visina daske 28
 • Širina daske 20 cm
 • Maksimalna veličina štampe 28 cm x 20 cm
 • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
 • Održavanje: Staklena daska pravougaona za sečenje se pere ručno, nije pogodna za pranje u mašini za suđe
 • Dostava: 2-3 radna dana

Pored staklene daske za sečenje sa slikom kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Staklena daska pravougaona”

  Facebook

  */?>