Magična šolja za parove drška srce

1,700.00рсд

Magična šolja je namenjena ljubavnim parovima i svima onima koji se osećaju zaljubljeno i voljeno. Na ove dve magične šolje štampamo bilo koju fotografiju, crtež ili tekst po Vašem izboru. Ono što je interesantno jeste da možete birati poseban dizajn koji će ići na klasičnu šolju i poseban dizajn za šolju koja se uklapa. Magične šolje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, stoga obradujte dragu osobu ovom prelepom šoljom za zaljubljene.

Isporuka se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 dana.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Pregled korpe

Opis

Magična šolja za parove drška srce

Magična šolja za parove drška srce spada u najnoviju ponudu proizvoda za ljubavne parove. Magična šolja je interesantna i kreativna jer se sastoji iz kompleta od dve šolje koje se uklapaju jedna u drugu. Jedna šolja je klasičnog oblika a druga šolja ima uvučen oblik kako bi se uklopila sa drugom šoljom. Šolja za parove je crne boje i dolazi sa drškom srce. Šolju štampamo tehnikom sublimacije koja obezbeđuje jarke i postojane boje.

Magična šolja  je namenjena svim ljubavnim parovima i svima onima koji se osećaju zaljubljeno i voljeno. Na ove dve šolje štampamo bilo koju fotografiju, crtež ili tekst po Vašem izboru. Ono što je interesantno jeste da možete birati poseban dizajn koji će ići na klasičnu šolju i poseban dizajn za šolju koja se uklapa. Na svakoj šolji možemo štampati i tekst i sliku. Magična šolja je inicijativno crne boje sve dok ne sipate toplu tečnost u nju. Kada je topla crna boja se lagano povlači a Vaša slika postoje vidljiva sve dok je šolja topla.

Obradujte Vašeg partnera ili partnerku ovom personalizovanom i jedinstvenom šoljom sa Vašom zajedničkom dragom slikom. Izaberite fotografiju koja će Vas sećati na predivne momente provedene zajedno. Uživajte sa momkom ili devojkom ispijajući kafu ili čaj iz ovih magičnih šolja za parove sa drškom srce.

Magična šolja za parove drška srce, osmišljena je kao poklon za Dan zaljubljenih ili bilo koju drugu priliku kada se odlučite da iznenadite dragu osobu lepim znakom pažnje. Niko neće ostati ravnodušan na ovakav poklon, naročito lepše polovine.

  • Proizvod: Magična šolja
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Boja: Crna
  • Isporuka: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina šolja pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magična šolja za parove drška srce“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Magična šolja za parove drška srce? Kontaktirajte nas.