Šolja za parove sa drškom srce

1,400.00рсд

Šolja za parove sa drškom srce je šolja koju prodajemo u kompletu od dve šolje.

Iznenadite dragu osobu unikatnom šoljom za parove. Momci i devojke mogu obradovati partnera tako što će pokloniti ovaj komplet šolja na kojem možemo odštampati bilo koju fotografiju, crtež ili ljubavni tekst. Pošaljite poruku ljubavi na jedinstven način.Šolja za parove sa drškom srce je idealan znak pažnje. Oni koji su već dugo u braku mogu obradovati voljenu osobu jedinstvenom šoljom sa kombinacijom starih i novih fotografija složene na ovoj zanimljivoj šolji.

Dostava se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 dana.

Šifra proizvoda: ŠPARDRŠKASRCE Kategorije: , , ,

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Pregled korpe

Opis

Šolja za parove sa drškom srce

Šolja za parove sa drškom srce namenjena je za sve zaljubljene duše. Šolju prodajemo u kompletu od dve šolje. Ova foto poklon šolja je zaista jedan od najinteresantnijih proizvoda na kojima štampamo sliku po Vašoj želji.

Iznenadite dragu osobu unikatnom šoljom za parove. Momci i devojke mogu obradovati partnera tako što će pokloniti ovaj komplet šolja na kojem možemo odštampati bilo koju fotografiju, crtež ili ljubavni tekst. Pošaljite poruku ljubavi na jedinstven način.

Šolja za parove je idealan znak pažnje. Oni koji su već dugo u braku mogu obradovati voljenu osobu jedinstvenom šoljom sa kombinacijom starih i novih fotografija složene na ovoj zanimljivoj šolji.

Šolja za parove sa drškom srce definitivno će osvojiti Vaša srca. Budite kreativni i pošaljite nam Vaš predlog za štampu a mi ćemo Vam u što kraćem roku isporučiti ovu neverovatnu šolju sa štampom Vašeg omiljenog motiva.

Šolju štampamo tehnikom sublimacije što omogućava dobijanje jarkih i postojanih boja. Šolja za parove će Vas služiti dugo vremena.

  • Proizvod: Šolja za parove
  • Drška: Srce
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe: 8.5 cm x 20 cm
  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
  • Boja: Bela sa drškama u obliku srca
  • Održavanje: Šolje možete prati kako ručno tako i mašinski
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje za parove sa drškom srce kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Ako imate nekih pitanja, pišite nam.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja za parove sa drškom srce“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Šolja za parove sa drškom srce? Kontaktirajte nas.