Privezak pravougaoni klasičan

350.00рсд

Privezak pravougaoni klasičan može biti namenjen I za mušku I žensku populaciju. Univerzalan je a opet sa druge strane jedinstven jer Vi birate koji dizajn će krasiti Vaš ovaj privezak. Možete ga iskorisiti I kao poklon za neku priliku a I kupiti ga za sebe za svakodnevnu upotrebu. Odaberite omiljenu fotografiju sa Vama dragim ljudima, omiljeni film, crtani, rečenicu I mi ćemo Vam odštampati personalizovan privezak pravougaoni klasičan.

Šifra proizvoda: PPK Kategorije: , ,

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Pregled korpe

Opis

Privezak pravougaoni klasičan

Privezak pravougaoni klasičan je jedan od najnovijih privezaka u našoj širokoj ponudi foto proizvoda. Na privesku pravougaonom klasičnom možemo štampati bilo koju Vašu fotografiju, dizajn ili tekst. Mogućnosti štampe su mnogobrojne. Štampa na privesku pravougaonom klasičnom se radi tehnikom sublimacije. Nakon štampe dobijaju se veoma jake I postojane boje.

Privezak pravougaoni klasičan može biti namenjen I za mušku I žensku populaciju. Univerzalan je a opet sa druge strane jedinstven jer Vi birate koji dizajn će krasiti Vaš ovaj privezak. Možete ga iskorisiti I kao poklon za neku priliku a I kupiti ga za sebe za svakodnevnu upotrebu. Odaberite omiljenu fotografiju sa Vama dragim ljudima, omiljeni film, crtani, rečenicu I mi ćemo Vam odštampati personalizovan privezak pravougaoni klasičan. Možete kombinovati više stvari jer štampamo na obe strane priveska. Ukoliko očekujete nečiji rođendan a niste sigurni šta kupiti možete se odlučiti za ovaj privezak sa slikom.

Firme mogu izraditi privezak za svakog radnika sa slikom logoa ili slogana. Sportski klubovi mogu reklamirati svoje ponude ukoliko se odluče na malo drugačiji vid reklame.

  • Proizvod: Privezak pravougaoni klasičan

  • Boja: Bela

  • Materijal: Kvalitetna plastika

  • Štampa: Tehnikom sublimacije

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored priveska pravougaonog klasičnog kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak pravougaoni klasičan“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Privezak pravougaoni klasičan? Kontaktirajte nas.