Pljoska

1,500.00рсд

Pljoska je prenosivi poklon za svaku priliku. Pljosku možete personalizovati Vašim dizajnom u vidu slike ili teksta, a napravljena je od nerđajućeg čelika. Pljoska je idealna kao poklon uzimajući u obzir da Vi birate dizajn ili natpis koji će biti odštampan na ovoj pljoski. Inovativan je poklon ukoliko se dame odluče da obraduju svoju jaču polovinu ili prijatelja, brata ili čak tatu. Pljoska je prvenstveno namenjena lovačkim udruženjima, lovcima i ribolovcima. Odaberite Vaš dizajn, fotografiju ili tekst I reklamirajte svoje udruženje, grupu, manifestaciju…

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Pregled korpe

Opis

Pljoska

Pljoska je prenosivi poklon za svaku priliku. Pljosku možete personalizovati Vašim dizajnom u vidu slike ili teksta, a napravljena je od nerđajućeg čelika. Pljoska je idealna kao poklon uzimajući u obzir da Vi birate dizajn ili natpis koji će biti odštampan na ovoj pljoski. Inovativan je poklon ukoliko se dame odluče da obraduju svoju jaču polovinu ili prijatelja, brata ili čak tatu.

Pljoska je prvenstveno namenjena lovačkim udruženjima, lovcima i ribolovcima. Odaberite Vaš dizajn, fotografiju ili tekst I reklamirajte svoje udruženje, grupu, manifestaciju…

Boje koje se štampaju na pljoski su veoma postojane I štampaju se u punom koloru. Pljoska je zaista unikatan I popularan proizvod.

Dostava je u roku od 2-3 radna dana od dana poručivanja.

  • Proizvod: Pljoska

  • Dimenzije: 13×18 cm

  • Kapacitet: 8oz – 236ml
  • Boja: Siva

  • Materijal: Metal

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored pljoske kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pljoska“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Pljoska? Kontaktirajte nas.