Šolja za parove

950.00рсд

Šolja za parove je namenjena svim zaljubljenim dušama a i onima koji su već dugo u ljubavi. Šolja za parove je jedina šolja iz našeg širokog asortimana foto proizvoda koju prodajemo u paru, prodajemo komplet od dve šolje. Jedna šolja za parove ima ručku sa znakom ženskog pola a druga šolja sa znakom muškog pola. Možete birati isti motiv koji ćemo štampati na obe šolje a i poslati nam sliku koja će ići na žensku šolju i zasebno sliku koju ćemo štampati na muškoj šolji.

Dostava se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 dana.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Pregled korpe

Opis

Šolja za parove

Šolja za parove je specifičan i neverovatno zanimljiv poklon za sve zaljubljene. Ova Šolja je jedina šolja iz našeg širokog asortimana foto proizvoda koju prodajemo u paru, prodajemo komplet od dve šolje. Jedna šolja ima ručku sa znakom ženskog pola a druga šolja sa znakom muškog pola. Ova personalizovana šolja je zaista jedan od najinteresantnijih proizvoda na kojima štampamo Vašu sliku.

Šolja za parove je namenjena svim zaljubljenim dušama a i onima koji su već dugo u ljubavi. Iznenadite dragu osobu ovim kompletom šolja. Momci i devojke mogu obradovati partnera tako što će pokloniti ovaj komplet šolja na kojem možemo odštampati bilo koju fotografiju, crtež ili ljubavni tekst. Pošaljite poruku ljubavi na jedinstven način.

Ukoliko ste već u braku neće pogrešiti ukoliko se odlučite da poklonite mali znak pažnje voljenoj osobi. Izaberite stariju zajedničku fotografiju i mi ćemo je odštampati na ovim divnim ljubavnim šoljama samo za Vas.

Šolja za parove osvaja sva srca. Budite kreativni i pošaljite nam Vaš predlog za štampu a mi ćemo Vam u što kraćem roku isporučiti ovu neverovatnu šolju sa štampom Vašeg omiljenog motiva.

Šolju štampamo tehnikom sublimacije što omogućava dobijanje jarkih i postojanih boja. Komplet šolja će Vas služiti dugo vremena.

  • Proizvod: Šolja za parove
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe: 8.5 cm x 20 cm
  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
  • Boja: Bela sa drškama u obliku muškog i ženskog znaka
  • Održavanje: Šolje možete prati kako ručno tako i mašinski
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje za parove kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina šolja pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja za parove“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Šolja za parove? Kontaktirajte nas.