Šolja za poneti

1,200.00рсд

Šolja za poneti je namenjena za svakodnevnu upotrebu na poslu, na putu do posla, fakulteta. Zgodna je za putovanje, izlet u prirodu ili šetnju kroz park. Ovakav tip šolje je veoma popularan. Tempo života nas tera na brzo funkcionisanje, gužvu i žurbu. Ljubitelji kafe mogu lakše nositi svoju kafu uvek kraj sebe sa ovom šoljom za poneti. Na šolji štampamo bilo koju fotografiju, dizajn ili tekst koji nam pošaljete.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Pregled korpe

Opis

Šolja za poneti

Šolja za poneti je jedan od najaktuelnijih i najpopularnijih proizvoda koji izdvajamo u našoj ponudi proizvoda sa Vašom slikom. Šolja  je napravljena od debele keramike i gumenog zatvarača. Bele je boje i štampa se tehnikom sublimacije.

Šolja je namenjena za svakodnevnu upotrebu na poslu, na putu do posla, fakulteta. Zgodna je za putovanje, izlet u prirodu ili šetnju kroz park. Ovakav tip šolje je veoma popularan. Tempo života nas tera na brzo funkcionisanje, gužvu i žurbu. Ljubitelji kafe mogu lakše nositi svoju kafu uvek kraj sebe sa ovom šoljom za poneti.

Na šolji štampamo Vašu fotografiju, omiljeni dizajn ili tekst.

Šolja može biti veoma praktična i kada su u pitanju firme. Svaka institucija ili firma može napraviti interesantan i inovativan marketinški potez sa ovakvom šolju. Na njoj se može štampati logo a šolja se može upotrebiti tako što će svaki zaposleni imati svoju unikatnu šolju.

Šolja  je izuzetno praktična i za letnje i za zimske dane. Ima izuzetnu termičku izolaciju stoga u šolji ćete uvek sa sobom moći da nosite svoj omiljeni čaj, toplo mleko ili kafu baš kakvu volite.

  • Proizvod: Šolja za poneti

  • Visina šolje: 15cm

  • Prečnik šolje: 25cm

  • Boja: Bela sa belim poklopcem

  • Materijal: Keramika

  • Održavanje: ručno pranje, nije pogodno za mašinu za suđe

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje za poneti kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina šolja pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja za poneti“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Šolja za poneti? Kontaktirajte nas.