Rotaciona kocka akrilna

1,900.00рсд

Rotaciona kocka akrilna prelep je foto poklon za sve prilike. Iskoristite rotacionu kocku kako bi ukrasili bilo koji prostor sa čak šest slika na jednom proizvodu. Iznenadite članove porodice, prijatelje ili voljene unikatnom kockom sa slikama po Vašem izboru. Sve što treba da napravite jeste da nap pošaljete šest slika a mi ćemo Vam poslati gotov proizvod na kućnu adresu. Neka Vaš poklon bude poseban i jedinstven te neka izmami osmehe na lica onih koji ga primaju. Rotaciona kocka dolazi sa mehanizmom koji koristi standardnu bateriju. Kada je uključite ona će se okretati/rotirati sve dok se baterija ne istroši ili dok je ne isključite. Ovo je savršen proizvod i za firme ili izloge prodavnica, ubacite u rotacionu kocku primere svoje delatnosti i držite je u kancelariji ili ubacite razne proizvode i pokažite ih u izlogu.

Šifra proizvoda: CRS15T Kategorija:

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Pregled korpe

Opis

Rotaciona kocka akrilna

Rotaciona kocka akrilna prelep je foto poklon za sve prilike. Iskoristite rotacionu kocku kako bi ukrasili bilo koji prostor sa čak šest slika na jednom proizvodu. Iznenadite članove porodice, prijatelje ili voljene unikatnom kockom sa slikama po Vašem izboru. Sve što treba da napravite jeste da nap pošaljete šest slika a mi ćemo Vam poslati gotov proizvod na kućnu adresu. Neka Vaš poklon bude poseban i jedinstven te neka izmami osmeh na lica onih koji ga primaju. Rotaciona kocka dolazi sa mehanizmom koji koristi standardnu bateriju. Kada je uključite ona će se okretati/rotirati sve dok se baterija ne istroši ili dok je ne isključite. Ovo je savršen proizvod i za firme ili izloge prodavnica, ubacite u rotacionu kocku primere svoje delatnosti i držite je u kancelariji ili ubacite razne proizvode i pokažite ih u izlogu.

  • Šifra proizvoda: CRS15T
  • Dimenzije fotografija: 150×150 mm
  • Dimenzije proizvoda: 18 cm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rotaciona kocka akrilna“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Rotaciona kocka akrilna? Kontaktirajte nas.