Kako želite da nas kontaktirate?

Akcije

Na ovoj stranici možete uvek naći popuste i sniženja koje smo Vam spremili. Pratite nas i prijavite se na naš newsletter kako bi bili obavešteni o aktuelnim popustima i sniženjima. Potrudićemo se da Vam uvek ponudimo zanimljive proizvode, tako da u svakom trenutku možete naći nešto posebno po super ceni.


Markeri za šolje + 3 šolje

Markeri za šolje + 3 šolje umesto 2650 od sada samo 1650. Obradujete Vaše prijatelje i najmlađe kreativnim šoljama na kojima mogu da bojaju ili crtaju svog omiljenog junaka. 3 šolje dolaze sa dizajnom koji vi odaberete ili čisto bele. Ukoliko želite dizajn potrebno je samo da nam pošaljete slike a mi ćemo se pobrinuti da obrišemo boju i pozadinu slike kako bi dobili savršen šablon za ispunjavanje bojom. Ovi markeri kvalitetan su proizvod i daju prelepe dugotrajne obrise na keramičkim proizvodima kao što su razne vrste šolja, tanjira, keramičkih magneta…

UPOZORENJE: Ovi markeri nisu predviđeni za sve šolje, šolje moraju biti premazane specijalnim premazom. Sve šolje koje možete pronaći u našoj ponudi pogodne su za crtanje markerima.

Ova akcija traje od 19/04/2019 do 19/05/2019


Markeri za šolje mali fles za akcije

Share this post