Činija za mačke sa slikom

1,250.00рсд

Činija za mačke je savršen poklon za vašeg ljubimca.
Štampamo je sa fotografijom i tekstom po želji.
Isporuka na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Činija za mačke sa slikom

Činija za mačke sa slikom će biti idealan poklon za vašeg ljubimca. Ova činija za mačke  je posebna po tome što na njoj štampamo fotografiju, ime ili bilo koji tekst po vašoj želji. Neka vaš ljubimac uživa u svakom obroku. Servirajte omiljenu hranu vašeg ljubimca u jedinstvenoj činiji.

Činija za mačke sa slikom je izrađena od kvalitetne keramike na kojoj se štampa omiljena fotografija i tekst u punom koloru.

Ovo je nov proizvod u našoj ponudi. Vaš ljubimac će sa uživanjem jesti iz svoje omiljene činije, dok će cela porodica sa zadovoljstvom gledati svog zadovoljnog ljubimca. Štampa na činiji za mačke sa slikom se radi tehnikom sublimacije. U toku procesa sublimacije se boja sjedinjuje sa keramikom nakon zagrevanja. Činiju slobodno možete da stavite u mašinu za pranje posuđa kako bi bila čista za sledeći obrok vaše mačke.

Isporuka je u roku od 2-3 radna dana od dana prijema porudžbine.

  • Proizvod: Činija sa slikom
  • Visina činije 4.5 cm
  • Prečnik činije 13 cm
  • Maksimalna veličina štampe 4 cm x 28 cm
  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
  • Održavanje: Pranje može biti ručno i umašini za pranje suđa
  • Boja: Bela
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored činije za mačke sa slikom kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Činija za mačke sa slikom“