Kravata

1,500.00рсд

Kravata je prvobitno namenjena muškarcima, muževima i dekama. Odlična je kao poklon ukoliko se dame odluče da iznenade svog muža, dečka ili nekog drugog dragog muškarca u porodici. Interesantna stvar jeste što dizajn može ići preko cele kravate a može se štampati i na samo malom delu kravate.

Ukoliko se bavite ozbiljnijim poslom, radite u firmi gde postoji kodeks oblačenja ova kravata može biti idealan odabir za Vas. Sami možete birati svoj dizajn ili pak ukoliko znate da imate neku specijalnu priliku gde se morate obući elegantno možete osmisliti dizajn kravate na osnovu odela.

Očisti

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Kravata

Kravata sa slikom je novina u našoj ponudi. Izuzetno je specifična i mi je imamo u dve varijante. U beloj i sivoj boji. Napravljena je od 100% poliestera i po celoj kravati preovladava blaga tekstura materijala. Namenjena je za sublimacionu vrstu štampe što omogućava otiske na komad gde možete dobiti kvalitetnu a što je još sigurnije unikatnu kravatu sa Vašim dizajnom.

Kravata je prvobitno namenjena muškarcima, muževima i dekama. Odlična je kao poklon ukoliko se dame odluče da iznenade svog muža, dečka ili nekog drugog dragog muškarca u porodici. Interesantna stvar jeste što dizajn može ići preko cele kravate a može se štampati na samo malom delu.

Ukoliko se bavite ozbiljnijim poslom, radite u firmi gde postoji kodeks oblačenja ova kravata može biti idealan odabir za Vas. Sami možete birati svoj dizajn ili pak ukoliko znate da imate neku specijalnu priliku gde se morate obući elegantno možete osmisliti dizajn kravate na osnovu odela koje ste izabrali.

Takođe može poslužiti kao promotivni poklon u firmama, na sajmovima itd. Unuci i unuke uvek mogu obradovati svog deku ovakvim poklonom i odabrati boju i sliku koja im odgovara.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Materijal: 100%
  • Preporučena rezolucija: 300 x 200 px
  • Rok isporuke: 4-5 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.

Dodatne informacije

Boja:

Bela, Siva

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kravata“