Puzzle magnetne sa slikom

1,200.00рсд

Puzzle magnetne sa slikom A4 su savršena zanimacija za celu porodicu. Ove puzzle su veoma posebne. Možete ih držati sklopljene na frižideru kako biste svaki put dok boravite u kuhinji mogli da pogledate Vašu omiljenu fotografiju. Okupite celu porodicu i animirajte se sklapanjem puzzli sa Vašom slikom.
Pošaljite omiljenu fotografiju i napravićemo za Vas jedinstvene puzzle magnetne.

 

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Puzzle magnetne sa slikom

Puzzle magnetne sa slikom i tekstom po vašoj želji. Super zabava uz slaganje, a kada završite možete ih staviti na frižider da Vas uvek podsećaju na lepe trenutke. Puzzle se sastoje od 104 parčića.

Pretvorite Vašu omiljenu fotografiju u magnetne puzzle sa slikom, ili napravite dizajn koji će Vas zabaviti. Napravite originalan i ličan poklon koji ćete dati dragoj osobi.

Puzzle  su savršen poklon za svakoga. Obradujte mamu, tatu, brata, sestru, dečka, devojku… Pravo je vreme da složite voljenu slagalicu i podelite je sa prijateljima ili porodicom.
Ovo je poklon za uživanje cele porodice. Skupite se zajedno, slažete i kada završite slagalicu možete uramiti.

Pored puzzli sa slikom, kod nas možete naći i puzzle u obliku srca, puzzle A4, puzzle drvene i mnoge druge proizvode koje štampamo sa vašim fotografijama. Obradujte sebe i drage prijatelje sa poklonom kojim ćete se dugo zabavljati.

Puzzle su izrađene od kartona, sa gornje strane su sjajne, tako da će jarke boje doći do izražaja. Štampaju se tehnikom sublimacije, koja daje posebnu dubinu i intezivnost boja.
Puzzle magnetne se poručuju online, dok je šalju se na kućnu adresu. Slanje vršimo kurirskom službom u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja.

  • Proizvod: Puzzle magnetne sa slikom
  • Visina 282 mm
  • Širina 200 mm
  • Broj delića: 104
  • Materijal: Plastificiran karton sa magnetom sa donje strane

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam trebaju puzzle sa slikom u većoj količini ili bez štampe, više informacija možete naći ovde.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Puzzle magnetne sa slikom“