ideja-za-originalan-poklon

Ideja za originalan poklon

ideja-za-originalan-poklon

Ideja za originalan poklon

Ideja za originalan poklon je uvek najveći problem kada želite da obradujete dragu osobu. Sigurno ste se više puta u životu iznova i iznova nalazili u situaciji da ne znate šta da poklonite dragim ljudima. Hteli ste nešto drugačije i kreativno a niste nalazili rešenje. Želeli ste da obradujete dragu osobu, porodicu, prijatelja nekim nesvakidašnjim poklonom koji će pamtiti i čuvati dugo vremena?

Mi Vam nudimo rešenje za taj problem. Kod nas možete poručiti preko 300 različitih poklona za svaku priliku. Pokloni iz naše ponude su originalniji i dručaji od svega drugog što možete naći na drugim mestima. Mi štampamo Vašu sliku na proizvodu koji Vi odaberete.

Poklanjanje klasičnih stvari kao što su piće, bombonjere, cveće, razni kozmetički setovi je izašlo iz trenda. Ono što najviše može iznenaditi dragu osobu jeste nešto što će koristiti svaki dan a što će je uvek podsećati na neke drage trenutke.

Ukoliko želite da se Vaš poklon pamti, došli ste na pravo mesto. Zašto je bolje birati unikatne, personalizovane poklone? Postoji više razloga za to ali jedan od najbitnijih jeste taj što niko drugi ne može pokloniti poklon kao što ste vi. Uvek je lepše osmisliti nešto lično, izabrati omiljene fotografije ili tekst i preneti ih na proizvod kojim želite da iznenadite voljene osobe.

Razne poklone kao što su šolje sa gotovim štampama, satove, priveske i mnoge druge proizvode možete pronaći na mnogim mestima u gradu. Međutim tim proizvodi su unapred odštampani i isti takav poklon može kupiti bilo ko drugi.

Po čemu se mi razlikujemo od drugih?

Ono što nas razlikuje od drugih gift shopova i online radnji jeste to što kod nas možete birati poklon između 300 različitih foto proizvoda. Na svim proizvodima štampamo sliku po Vašem izboru.

Uspomene se čuvaju zauvek a Vi Vaše omiljene možete nositi uz sebe svaki dan.

Originalni pokloni kao što su šolje, jastuci, satovi, magneti, privesci, majice, ukrasi, na kojima su odštampani Vaša lična fotografija ili tekst će zasigurno ostaviti bez daha. Niko neće ostati ravnodušan na poklon koji ste sami osmislili. Voljena osoba će znati da ste ciljno birali najlepši poklon sa smislom.

Biranje originalnog poklona je veoma jednostavno. Na Vama je samo da osmislite koju fotografiju i tekst želite da odštampamo za Vas. Na nama je da Vaš materijal pretočimo u skladno dizajniranu celinu i da Vam pošaljemo unikatan poklon u roku od samo 2-3 dana.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

 

Deli ovaj post

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?