Viseća majica za automobil

0 od 5

500.00рсд

Viseća majica za automobil je idealan poklon za muževe, braću, očeve, drugove. Ukoliko znate nekog ko voli da vodi računa o svom automobilu I kome želite da poklonite nešto simpatično I nesvakidašnje za automobil ova viseća majica za automobil je sigurno odličan izbor. Na visećoj majici za automobil štampamo Vašu fotografiju, dizajn ili tekst po želji.

Boja

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Viseća majica za automobil

Viseća majica za automobil je jedan od najnovijih foto proizvoda u našoj širokoj ponudi.  Majica za automobil je napravljena od kvalitetnog poliestera I namenjena je za štampu tehnikom sublimacije. Boje koje se štampaju na ovoj majici su veoma kvalitetne I postojane. Viseća majica se može prati u veš mašini.

Viseća majica za automobil je idealan poklon za muževe, braću, očeve, drugove. Ukoliko znate nekog ko voli da vodi računa o svom automobilu I kome želite da poklonite nešto simpatično I nesvakidašnje za automobil ova  majica za automobil je sigurno odličan izbor. Na majice se mogu štampati Vaša fotografija, dizajn ili neki tekst. Obradujte jaču polovinu ili možda devojku ili ženu ovom personalizovanom visećom majicom za automobil. Majica dolazi sa kanapčićem koji ima vakuum dodatak kako bi majica mogla da se okači na staklo ili retrovizor.

Ukoliko imate potrebu da obradujete bilo koga nekom sitnicom, majica viseća za automobil je zaista nešto simpatično I unikatno. Na Vama je samo da smislite dizajn I mi ćemo je odštampati po Vašoj meri.

  • Proizvod: Viseća majica

  • Boja: Bela

  • Materijal: Poliester

  • Štampa: Tehnikom sublimacije

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored viseće majice za automobil kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.