Termo flaša magična

1,900.00рсд

Termo flaša magična nije obična termo flaša, ona pod magijom sunčeve svetlosti menja boju, a na nju se može oštampati vaš dizajn. Ova flaša je jedinstvena, izuzetno laka, a sunčeva svetlost učiniće da bela boja pređe u drugu. Imate mogučnost da birate između dve flaše, jedna na suncu menja boju u plavo, a druga u roza. Flaša je izuzetno lagana, čvrsta i savršena za svakodnevnu upotrebu i uživanje u omiljenom napitku. Ova termo flaša magična ima čep koji savršeno pristaje i štiti od prolivanja, a uz svaku flašu ide i metalna slamčica uz pomož koje možete da pijete. Ova flaša se preporučuje se svima koji vole da uživaju u omiljenom napitku dok šetaju ili dok gledaju film ili seriju, a piće je uvek ohlađeno i drži temperaturu.

Očisti

Tekst:

Fotografija:

(max file size 100 MB)

Opis

Termo flaša magična

Termo flaša magična nije obična termo flaša, ona pod magijom sunčeve svetlosti menja boju, a na nju se može oštampati vaš dizajn. Ova flaša je jedinstvena, izuzetno laka, a sunčeva svetlost učiniće da bela boja pređe u drugu. Imate mogučnost da birate između dve flaše, jedna na suncu menja boju u plavo, a druga u roza. Flaša je izuzetno lagana, čvrsta i savršena za svakodnevnu upotrebu i uživanje u omiljenom napitku

Ova termo flaša magična ima čep koji savršeno pristaje i štiti od prolivanja, a uz svaku flašu ide i metalna slamčica uz pomož koje možete da pijete. Ova flaša se preporučuje se svima koji vole da uživaju u omiljenom napitku dok šetaju ili dok gledaju film ili seriju, a piće je uvek ohlađeno i drži temperaturu.

Termo flaša magična je posebna jer vi birate dizajn koji će se nalaziti na njoj, a efekat koji ima daće posebn izgled. Vaša mašta i kreativnost dolaze do izražaja na ovom unikatnom foto poklonu. Ova flaša idealan je poklon ukoliko želite da obradujete sebi drage ljude ili iznenadite vaše prijetelje za posebne prilike. Ovaj proizuvod je savršen za sve koji žele da uživaju u piću tokom odmora, izleta na suncu. Poručite ovu flašu sa slikom vašeg deteta, članova porodice, omiljene filmske zvezde ili sa vašim imenom.

Termo flaša magična služi za lako i sigurno konzumiranje omiljenog pića, a uz pomož slamčice uživate u svakom trenutku. Poveršina ove flaše može biti ukrašena dizajnom koja vam je draga i poželećete da je nosite uvek sa sobom. Lagana, trajna i atraktivno dizajnirana ova flaša biće vaš savršen partner tokom odmora, drženja sa prijateljima ili uživanja u zracima sunca. Obradujte nekog sa unikatnim poklonom za rođendane ili praznike.

Flaša sa slikom može da bude i odoličan promotivni materijal.

Zapremina ovih flaša iznosi 600ml, a masa neverovatno malih 150g. Možete da izaberete dve vrste ovih flaša, jedna menja boju na suncu u plavo, a druga u roza. Izbor je na vama.

• Proizvod: Termo flaša
• Materijal: Aluminijum
• Veličina: 7,3 x 20,3 cm
• Dimenzija za štampu: 23.2×20.3cm
• Dostava: 4-5 radna dana na kućnu adresu

Pitanja:

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Dodatne informacije

Boja flaše:

Bela/Plava, Bela/Roza

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Termo flaša magična“