Držač četkica za zube

600.00рсд

Posuda za četkicu sa Vašom slikom i tekstom. Ukoliko želite da učinite pranje zuba zanimljivijim za najmlađe ovo je poklon za vas. Ova unikatna posuda za četkicu dolazi sa dizajnom, slikom ili tekstom koji vi odaberete. Odaberite dizajn koji će svako jutro izmamiti osmeh na licu svih koji koriste ovu posudu.

Posuda za četkicu jedinstven je poklon za sve uzraste. Posuda za četkicu elegantan je i moderan detalj svakog kupatila, učinite vašu posudu jedinstvenom vašom omiljenom slikom ili tekstom.

Šolja za četkicu sa štampom može da bude i odličan promotivni  i reklamni proizvod. Možemo je brendirati sa logom vaše firme ili dizajnom po želji. Izaberite boju koja Vam odgovara i napravite originalan reklamni proizvod za svaki enterijer.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Držač četkica za zube

Držač četkica za zube sa Vašom slikom i tekstom. Ukoliko želite da učinite pranje zuba zanimljivijim za najmlađe ovo je poklon za vas. Ovj unikatan držač za četkicu dolazi sa dizajnom, slikom ili tekstom koji vi odaberete. Odaberite dizajn koji će svako jutro izmamiti osmeh na licu svih koji koriste ovaj držač.

Držač četkica za zube jedinstven je poklon za sve uzraste. Posuda je elegantan i moderan detalj svakog kupatila, učinite vaš držač jedinstvenom vašom omiljenom slikom ili tekstom.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Držač četkica sa štampom može da bude i odličan promotivni  i reklamni proizvod. Možemo je brendirati sa logom vaše firme ili dizajnom po želji. Izaberite boju koja Vam odgovara i napravite originalan reklamni proizvod za svaki enterijer.

  • Proizvod: Posuda za četkicu
  • Visina šolje: 12 cm
  • Prečnik šolje: 24 cm
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored posude za četkice, kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Držač četkica za zube“