Markeri za šolje

1,650.00рсд

Markeri za šolje zanimljiv su proizvod za decu i mališane. U našoj ponudi dobijate sedam markera u različitim bojama za crtanje na keramičkim materijalima i tri šolje sa dizajnom po Vašoj želji. Ovi markeri ostavljaju trajan otisak na svim proizvodima kao što su keramičke šolje, tanjiri, pločice… Sve što treba da uradite je da nam pošaljete slike koje želite na šolji a mi ćemo da obrišemo boju i pozadinu na slikama i staviti ih na šolje kako bi Vi mogli da ih ispunjavate bojama. Ovi markeri ne moraju samo da služe za ispunjavanje dizajna na šoljama, sa njima možete i vlastoručno da crtate po šolji ili pravite Vaš dizajn. Vaše dete će se sigurno obradovati ukoliko se odlučite za štampu njegovog omiljenog crtanog ili filmskog junaka. Slike na šoljama ne moraju da budu samo za decu, pošaljite nam cvetni dizajn i mi ćemo napraviti savršen poklon za Vašu porodicu ili prijatelje.

Opis

Markeri za šolje

Markeri za šolje zanimljiv su proizvod za decu i mališane. U našoj ponudi dobijate sedam markera u različitim bojama za crtanje na keramičkim materijalima. Ovi markeri ostavljaju trajan otisak na svim proizvodima kao što su keramičke šolje, tanjiri, pločice… U ovom paketu dobijate 7 markera i tri šolje sa dizajnom po Vašoj želji. Sve što treba da uradite je da nam pošaljete slike koje želite na šolji a mi ćemo da obrišemo boju i pozadinu na slikama i staviti ih na šolje kako bi Vi mogli da ih ispunjavate bojama.

Kvaliteta i dizajn slike u ovom slučaju nisu bitni jer će se naši dizajneri pobriniti da dobijete savršene proizvode. Obradujte svoje najmlađe ili prijatelje ovim markerima i šoljama sa Vašim dizajnom. Kada jednom nešto nacrtate markerom na šolju boja ostaje na šolji i nije potrebno više da se zagrejava ili peče. Nakon bojenja markeri se suše vrlo brzo i možete da sasvim normalno perete šolju.

Ovi markeri ne moraju samo da služe za ispunjavanje dizajna na šoljama, sa njima možete i vlastoručno da crtate po šolji ili pravite Vaš dizajn. Vaše dete će se sigurno obradovati ukoliko se odlučite za štampu njegovog omiljenog crtanog ili filmskog junaka.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Markeri za šolje + 3 gratis šolje

  • Dimenzije: 13cm + 3 klasične šolje od 11oz

  • Boje: Crvena, plava, narandžasta, žuta, zelena, crna i roza

  • Materijal: Plastika i keramičke šolje

Pored markera za šolje kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda. Pošaljite nam vašu sliku ili dizajn a mi ćemo izraditi originalne poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Markeri za šolje“