Činija za pse sa slikom

1,900.00рсд

Ovo je nov proizvod u našoj ponudi. Vaš ljubimac će sa uživanjem jesti iz svoje omiljene činije, dok će cela porodica sa zadovoljstvom gledati svog zadovoljnog ljubimca. Činija je idealan izbor poklona kako za Vašeg ljubimca tako i za Vaše mališane. Oni će sigurno biti presrećni ukoliko imate psa.

Na činiji možemo štampati Vašu sliku ili tekst. Na Vama je samo da osmislite dizajn.
Isporuka na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Činija za pse sa slikom

Činija za pse sa slikom je idealan poklon za vašeg ljubimca. Ova činija e sa slikom je posebna po tome što na njoj štampamo fotografiju, ime ili bilo koji tekst po vašoj želji. Servirajte omiljenu hranu vašeg ljubimca u jedinstvenoj činiji.

Činija za pse  je izrađena od kvalitetne keramike na kojoj se štampa omiljena fotografija i tekst u punom koloru. Činija za pse se štampa tehnikom sublimacije i boje koje ostaju nakon štampe su veoma postojane, tako da redovno možete održavati i prati činiju za Vašeg ljubimca.

Činija za pse može biti idealan izbor poklona ukoliko želite da obradujte i svoje mališane. Ukoliko su oni vezani za kućnog ljubimca i njih će zasigurno oduševiti ovakav poklon sa Vašom slikom. Deca mogu osmisliti ime a Vi možete poručiti činiju koju ćemo u što kraćem roku poslati na Vašu kućnu adresu.

Ovo je nov proizvod u našoj ponudi. Vaš ljubimac će sa uživanjem jesti iz svoje omiljene činije, dok će cela porodica sa zadovoljstvom gledati svog zadovoljnog ljubimca. Činija za pse može da se pere u mašini za pranje posuđa.

Isporuka je u roku od 2-3 radna dana od dana prijema porudžbine.

  • Proizvod: Činija za pse
  • Visina činije 7 cm
  • Prečnik činije 17.5 cm
  • Maksimalna veličina štampe: 6 cm x 28 cm
  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
  • Održavanje: Pranje može biti ručno i umašini za pranje suđa
  • Boja: Bela
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Činija za pse sa slikom“