Sat dečji rozi

1,600.00рсд

Sat dečji rozi je idealan poklon za male princeze. Ovaj sat je osmišljen za devojčice i one koji žele da imaju sliku svoje dece ili unuka.
Dolazi sa dve slike po vašoj želji i imenom deteta. Sat je napravljen od kvalitetnog medijapana i boje koje ostaju nakon štampe su veoma postojane.
Isporuka je na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

Fotografija

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Sat dečji rozi

Sat dečji rozi je novi proizvod u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od kvalitetnog drveta. Sat dečji je idealan za sobu najmlađeg člana porodice. Stavite dve omiljene fotografije koje će se savršeno uklopiti sa našim dizajnom namenjenom najmlađima. Savršen je za sobu vaše devojčice, pošto je urađen u roze boji sa zanimljivim ramom.

Sat dečji rozi je veličine 24x19cm i na njega staju dve slike po vašoj želji. Savršeno će se uklopiti u dečju sobu. Idealan je kao poklon za dečiji rođendan. Originalan i unikatan poklon koji će izmamiti osmehe na licu. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Sat dečji uvek pokazuje pravo vreme i obradovaće svakoga.

  • Proizvod: Sat dečji rozi
  • Prečnik: 24×19 cm
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate 2 različite fotografije

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas i Vaše najmilije.

Ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako bi se lakše snašli.

Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na Vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe i to u roku od nekoliko dana. Uobičajeno vreme isporuke jeste od 3 do 5 radnih dana.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat dečji rozi“