Tanjir stakleni mali

1,200.00рсд

Tanjir stakleni mali štampamo sa Vašom slikom ili tekstom. Ovaj tanjir je veoma simpatičan odabir poklona za bliske ljude i porodicu.

Možete naručiti jedan tanjir a i više komada. Ono što je bitno da naglasimo jeste da možete naručiti više tanjira npr. set od 6 tanjira a da svaki od njih ima drugačiji dizajn. To Vam omogućava da nam svakom tanjiru štampamo različit motiv za svakog člana porodice.
Izaberite omiljenu fotografiju i odštampaćemo je za Vas.
Poručite online i dostava je na kućnu adresu.

Opis

Tanjir stakleni mali

Tanjir stakleni mali sa slikom po želji. Specijalno za vašu lepu uspomenu. Izaberite fotografiju i ukrasite ovaj prelepi stakleni tanjir. Tanjir je napravljen od kvalitetnog stakla i dolazi sa plastičnim nosačem. Tanjir stakleni mali možete ukrasiti omiljenom fotografijom, tekstom, crtežom ili motivom. Prelep poklon dragoj osobi. Štampa je moguća preko cele površine tanjira i radi se sa zadnje strane.

Ovaj stakleni tanjir je lepog dizajna i kvalitetne izrade. Tanjir stakleni mali je dobar i za turističke organizacije, turistička mesta i znamenitosti. Možemo da štampamo motiv vašeg turističke znamenitosti. Sve što treba da nam se javite i dogovorimo. Stakleni tanjir može da posluži i kao plaketa za sportsko ili lovačko društvo. Može da se odštampa tekst koji će označiti neku značajnu manifestaciju ili dodelu nagrada.

Pored staklenih tanjira, kod nas u ponudi možete naći i veliki broj proizvoda koje štampamo sa vašim fotografijama ili dizajnom. Naši proizvodi su idealni kako za rođendane, suvenire, hotele ili kafiće. Štampa se tehnikom sublimacije, što omogućava jarke boje i otisak koji će trajati dugo vremena.

Tanjir stakleni mali je prečnika 20. Odštampana fotografija se gleda kroz tanjir i neće se izgrebati ili oštetiti, pošto je sa donje strane.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Tanjir stakleni mali sa slikom po želji
  • Prečnik: 20 cm
  • Materijal: Stakleni tanjir sa plastičnim držačem
  • Štampa: Pun kolor sublimacionim bojama sa zadnje strane
  • Dostava: 2-3 radna dana na kućnu adresu
  • Plaćanje: pouzećem

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba izrada više komada ili tanjiri bez štampe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tanjir stakleni mali“