Sat Pariz 28cm

1,650.00рсд

Sat Pariz prelep je foto poklon napravljen od drveta i premazan sjajnim premazom. Na dizajnu sata odštampan je jedan od najpopularnijih motiva Pariza, Ajfelova kula. Poklonite ovaj sat svima koji su zaljubljeni u ovaj grad ili planiraju da ga posete. Sat će ukrasiti bilo koji enterijer prelepim dizajnom i jarkim bojama. Ukoliko ne znate koji poklon da uzmete za prijatelje ili voljene imamo pravu ponudu za Vas. Nemajte oklevati i poklonite sat koji će izmamiti osmeh na lice onih koji ga primaju.

Pregled korpe

Opis

Sat Pariz 28cm

Sat Pariz 28cm prelep je foto poklon napravljen od drveta i premazan sjajnim premazom. Na dizajnu sata odštampan je jedan od najpopularnijih motiva Pariza, Ajfelova kula. Poklonite ovaj sat svima koji su zaljubljeni u ovaj grad ili planiraju da ga posete. Sat će ukrasiti bilo koji enterijer prelepim dizajnom i jarkim bojama. Ukoliko ne znate koji poklon da uzmete za prijatelje ili voljene imamo pravu ponudu za Vas. Nemajte oklevati i poklonite sat koji će izmamiti osmeh na lice onih koji ga primaju.

Isporuka se vrši kurirskom službom na kućnu adresu.

  • Proizvod: Sat sa slikom okrugli 19cm
  • Prečnik: 28 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Oblik: Krug
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Zapratite nas na Instagram i Facebook profilu kako bi uvek prvi saznali za najnovije proizvode.

1 recenzija za Sat Pariz 28cm

  1. 5 od 5

    balazdavid1995

    Sat je ekstra.


Dodaj recenziju

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Sat Pariz 28cm? Kontaktirajte nas.