kreativni prikaz dečijih radova

Kreativni prikaz dečijih radova

Kreativni prikaz dečijih radova

Deca obožavaju crtanje. Važno je staviti im do znanja da su njihova umetnička dela bitna ali gde onda staviti sve te radove? Imamo divne ideje koje će oduševiti i Vas i Vaše mališane. Pročitajte sledeći tekst i videćete da možete svi zajedno uživati u malim umetničkim delima.

deciji crtezi

 

 

Prva opcija je staviti ih na zid. Izaberite zajedno sa detetom najlepše radove i zalepite ih selotejp trakom tako da ih možete menjati, a da ne oštetite zid. Ako želite dekorativne efekte iskoristite maštu, napravite lažne ramove ili stavite pravi ram direktno na zid bez stakla i pozadine ili iskoristite ofingere koje možete zakačiti običnim, malim ekserom. Ovakva kreativnost definitivno ulepšava dečiju sobu.

Ukoliko imate previše radova koje želite da okačite postoji rešenje koje je pogodno za hodnik, dnevnu ili spavaću sobu – mini izložba. Uramite crteže sa staklom ili još bolje, skenirajte ih i odštampajte u nekom likovnom efektu. Pretvorite crteže Vašeg deteta u likovnu umetnost. Kako ih organizovati na zidu? Linearno, kvadratno, u bilo kojoj formi. Takođe, možete zakačiti radove štipaljkama na čelični kabl. Na ovaj način pravite veoma dug venac najlepših crteža.

Najzanimljiviji i najdugotrajniji prikaz ostavili smo za kraj – štampanje dekorativnih stvari za kuću. Sve što je potrebno jeste skenirati crteže, izabrati proizvode sa našeg sajta na kojima želite da se odštampaju i pošaljite ih nama. Naš predlog je štampa dečijeg crteža na jastuku ili na nekoj šolji iz naše široke ponude foto poklona. Mi ćemo se pobrinuti da mala umetnička dela ostanu sa Vama kao najvrednija uspomena Vaših mališana.

Obradujte decu, učinite ih ponosnim i srećnim.

deciji-crtezi-na-jastuku

 

Deli ovaj post

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?