Štampa majica


Štampa majica sa vašom slikom. Majice iz naše ponude imamo u različitim motivima, poput ljubavnih motiva, srpskih motiva, motivima sa srpskim veteranima, kosovom i metohijom i još mnogo drugih razlitčitih motiva majica. Štampa majica dolazi  u veličinama od S do XXXL, po potrebi i do 6XL. Imamo muške, ženke i dečije modele u našoj ponudi. Pustite mašti na volju, štampa majica po vašoj želji ili se pak odlučite za neke od postojećih dizajniranih modela sa raznolikim motivima. Majica je divan poklon za sve prilike, poput rođendana, krštenja, maturskih večeri, momačkih i devojačkih večeri, raznih proslava. Poklonite majicu sebi dragoj osobi i izmamite osmeh na njihovim licima.  Osmislite jedinstvenu majicu, a mi ćemo Vam Vašu zamisao realizovati.


Dečije Majice

Decjie majice stampa

Ženske Majice

Zenske majice

Muške Majice

Muske majice stampa

Patriotske majice

Patriotske-majice

Razni motivi

Stampa na raznim majicama

Majice za kamiondžije

Majica-Za-Kamiondžije-Kategorija

Majice za vino

majica-za-vino-kategorija

Štampa majica – Informacije koje treba znati:

-U ponudi imamo muške i ženske pamučne majice idealnih krojeva koje će vam biti prijatne za nošenje i u kojima ćete savršeno izgledati. Štampa na pamučnim majicama može biti i sa prednje i sa zadnje strane. Idealne su za promocije kompanija kao i za svakodnevno nošenje. Otisak na našim majicama je dugotrajan i postojan, što znači da ćete moći da operete veliki broj puta, a da će kvalitet majice ostati nepromenjen, kao i prvog dana kada ste obukli istu majicu. Naš savet je da se nakon pranja, majica ne pegla direktno sa strane na kojoj je odštampana grafika već da se majica okrene na naličje i da se na taj način ispegla kako se štampa ne bi razmrljala.

  • Majica visokog kvaliteta sašivena od najfinijeg češljanog pamuka.
  • Pamuk: 100%
  • Održavanje:
  • Prati na temperaturi do 40°, sa garderobom sličnih boja.
  • Ne iskuvavati i ne koristiti izbeljivače.
  • Peglati sa unutrašnje strane, a nikako preko štampe.
  • Skupljanje nakon prvog pranja u proseku 2-3% po širini i dužini.

Štampa majica

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas i Vaše najmilije.

Ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako bi se lakše snašli.

Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na Vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe i to u roku od nekoliko dana. Uobičajeno vreme isporuke jeste od 3 do 5 radnih dana.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?