Ukrasna tablica za dečija kolica i autiće

1,200.00рсд1,950.00рсд

Ukrasna tablica za dečija kolica su novi, popularan proizvod na kome štampamo nadimak, ime i neki ukrasni element po Vašoj želji. Ukrasne tablice za dečija kolica su popularne među roditeljima koji žele da ukrase bebina kolica. Ove personalizovane i unikatne tablice štampamo tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje jakih i dugotrajnih boja nakon štampe.

Očisti

Izaberite tip tablice

Tekst

Dizajn * 

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Ukrasna tablica za dečija kolica i autiće

Ukrasna tablica za dečija kolica i autiće su novi, popularan proizvod na kome štampamo nadimak, ime i neki ukrasni element po Vašoj želji. Ukrasne tablice za dečija kolica i autiće su popularne među roditeljima koji žele dodatno da ukrase bebine stvarčice. Ove personalizovane i unikatne tablice štampamo tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje jakih i dugotrajnih boja nakon štampe.

Različite ideje mogu biti štampane na ovim ukrasnim tablicama. Ono što se uglavnom praktikuje jeste štampa imena ili nadimka, srpska registraciona oznaka ili neki drugi motiv poput smajlija ili crtanog junaka. Vi možete birati bilo koji dizajn, logo, natpis koji ćete proslediti nama na štampu. Osmislite svoje personalizovane tablice koje će uvek privlačiti pažnju prolaznika.

Prednost poručivanja ovakvih tablica kod nas jeste ta što Vam možemo štampati više tablica a da svaka od njih ima drugačiju štampu. Pritom količina poručenih tablica ne menja cenu.

Ukrasna tablica za dečija kolica i autiće mogu biti interesantan izbor poklona za svaku priliku ukoliko u bliskoj sredini imate nekog ko obožava lude i otkačene ukrase za decu. Obradujte mališane savršenom baby tablicom! 🙂

Ukrasne tablice mogu da se postave na dečiji automobil i dečije biciklove i  da budu odličan ukras vozilu vašeg deteta. Ukrasite bicikli ili automobil vašeg deteta sa njegovim imenom, junakom iz crtanog filma ili nekom porukom. Neka vozilo vašeg deteta bude prepoznatljivo dok se vozi pored vas.

  • Dimenzije : 17×5, 20×5, 20×6 i 27x10cm.
  • Mogućnost štampanja vašeg dizajna i na tablicama drugih dimenzija
  • Materijal: Beli nerđajući aluminijum
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored baby tablica u našoj ponudi foto poklona možete naći preko 200 zanimljivih poklona za svaku priliku.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Dodatne informacije

DIMENZIJE

17×5, 20×5, 20×6, 27×10

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ukrasna tablica za dečija kolica i autiće“