Krigla staklena

1,400.00рсд

Krigla staklena za pivo je idealan foto poklon za prolećne i letnje dane. Obradujte Vama bliske muškarce. Brata, muža, tatu ili nekog drugog ko voli da uživa u ispijanju piva. Osmislite unikatnu kriglu staklenu sa Vašim motivom i mi ćemo odštampati ovaj neverovatno zanimljiv poklon za Vas.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Krigla staklena

Krigla staklena je zasigurno jedan od hit proizvoda koje imamo u našoj ponudi proizvoda za štampu Vaših slika. Krigla staklena za pivo je idealan foto poklon za prolećne i letnje dane. Znamo da je pivo prva asocijacija kad je u pitanju lepo i toplo vreme. Uvek je lepo opustiti se sa dragim prijateljima ili porodicom I popiti hladno pivo. Sada možete da ispijate pivo iz jedinstvene krigle na kojoj će biti odštampan Vaš dizajn.

Krigla staklena sa štampom je poklon koji će zasigurno obradovati I oduševiti svakoga. Obradujte najboljeg prijatelja, momka ili muža za rođendan i napravite mu originalan poklon koji će ga najviše obradovati. Hladni napitak iz omiljene krigle za pivo će upotpuniti užitak.

Štampa na ovoj krigli staklenoj se radi u okviru belog prozora a ostatak krigle ostaje bez štampe, ostali deo stakla se ne štampa. Dimenzije na kojima se štampa ova krigla su: 6x9cm.

Izaberite dizajn, logo ili tekst i ponosno natočite pivo u Vašem kafiću, pub-u ili restoranu. Krigla staklena može biti idealan način da reklamirate svoj posao I da podignete Vaš marketing na viši nivo u toku letnjih dana.

Krigla se pere ručno i nije pogodna za mašinsko pranje suđa.

  • Proizvod: Krigla staklena

  • Boja: Staklo + beli prostor za štampu

  • Materijal: Staklo

  • Štampa: Tehnikom sublimacije

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored krigle staklene kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Krigla staklena“