Sat sa slikom okrugli 19cm

1,250.00рсд

Sat sa slikom okrugli 19cm štampamo sa Vašom slikom, dizajnom ili tekstom. Ovaj unikatan sat je namenjen za sve i svakog.
Sat je veličine 19cm i okruglog je oblika.
Na Vama je samo da nam pošaljete omiljeni motiv i mi ćemo Vam u što kraćem roku odštampati ovaj unikatan sat sa Vašom slikom. Obradujte Vaše najbliže simpatičnim znakom pažnje i poklonite im divnu uspomenu na lepe trenutke kao što je ovaj sat sa slikom.
Poručuje se online dok je dostava je na kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Sat sa slikom okrugli 19cm

Sat sa slikom okrugli 19cm je jedan od ekskluzivnih proizvoda u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od kvalitetnog drveta koje je premazano lakom na koje se štampa fotografija. Pošaljite nam sliku koju želite i mi ćemo je odštampati na ovom prelepom satu. Sat sa slikom je veličine 19cm. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Sat sa slikom okrugli 19cm štampamo tehnikom sublimacije. To je tehnika koja omogućava štampu vrhunskog kvaliteta u punom koloru.

Štampa na zidnom satu je u punom koloru jasnih i jakih boja, tako da će ovaj zidni sat sa slikom biti pravi ukras na vašem zidu. Pošaljite nam vaše porodične fotografije, slike vaše dece ili bilo koju ideju koju zamislite. Možete da nam pošaljete sliku omiljenog junaka vašeg deteta, i mi ćemo odštampati savršen sat za dečiju sobu. Izaberite omiljenu porodičnu fotografiju, logo omiljenog filma ili muzičke grupe i oni će uvek biti tu da pokažu koje je pravo vreme.

Ako Vam treba poklon za firmu, sat sa slikom je idealan i na njemu možemo da odštampamo Vaš logo i napišemo tekst po želji. Radimo sat sa štampom i za sportska društva. Možemo odštampati logo Vašeg sportskog kluba.

Postoji mogućnost izrade i satova za turističke organizacije, turistička mesta, hotele ili kafiće. Idealno za svaku priliku. Možemo da ih radimo sa različitim dizajnom.

Svi naši proizvodi se rade na jedan komad, nisu neophodne velike serije za štampu. Zidni sat sa slikom je ekskluzivan i unikatan poklon sa štampom vrhunskog kvaliteta.

  • Proizvod: Sat sa slikom okrugli 19cm
  • Prečnik: 19 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Oblik: Krug
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate tekst i sliku

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat sa slikom okrugli 19cm“