Privezak kvadratni

400.00рсд

Privezak kvadratni dolazi sa štampanom slikom po želji. Iskoristite priliku i poručite ovaj univerzalni privezak za ključeve.
Treba Vam poklon za firmu ili reklamni materijal. Možete poručiti veći broj privezaka sa različitom štampom na svakom privesku.
Kvalitetan privezak za ključeve sa štampom po želji.
Ovaj medijapan privezak se štampa tehnikom sublimacije i boje koje ostaju nakon štampe su veoma jarke i postojane.
Poručite online – dostava na kućnu adresu.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Privezak kvadratni

Privezak kvadratni sa slikom po želji. Štampamo za Vas originalan privezak za ključeve sa slikom Vaše porodice ili slikom sa putovanja. Ako Vam treba poklon za firmu u malom tiražu, nema problema. Privezak kvadratni je univerzalnog oblika stoga se može korisiti i u mnoge druge svrhe. Sportski klubovi mogu štampati svoj grb, mala udruženja svoj logo ili slogan. Mogućnosti su velike a odabir motiva za štampu je samo na Vama.

Privezak kvadratni je namenjen masovnoj upotrebi i veoma je koristan i upotrebljiv kao proizvod koji reklamira Vaš proizvod ili firmu. Privezak za ključeve sa slikom je napravljen od čvrstog materijala i štampa je u punom koloru.
Pored priveska kvadratnog oblika, imamo i privezak okruglog oblika,u obliku srca i pravougaoni. Ako za vašu firmu treba da se uradi neki poseban oblik, ili imate neke specifične želje, javite nam se i lako ćemo se dogovoriti.

Pored ovog priveska kvadratnog kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koji se rade sa vašim fotografijama i po vašim željama. Tu su privesci, šolje sa fotografijama, puzzle, majice, satovi i još mnogo toga. Svaki naš proizvod se štampa na jedan komad i unikatan je. Vaše je samo da zamislite a naše je sve ostalo.

Većina proizvoda se štampa tehnikom sublimacije. Ova tehnika obezbeđuje jarke boje koje su postojane i otporne su na spoljne uticaje.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

 • Proizvod: Privezak kvadratni sa slikom
 • Materijal: Drvo sa finim lakiranim premazom i alkicom
 • Veličina: 50×50 mm
 • Boja: Bela
 • Oblik: kvadrat
 • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

2 recenzije za Privezak kvadratni

 1. 5 od 5

  MajaPrinceza

  Lepo lepo lepo ^^

 2. 5 od 5

  Tina

  Stiglo je i predivno je!!


Dodaj recenziju