Šolja sa slikom srebrna

1,200.00рсд

Šolja sa slikom srebrna je za ljude sa stilom. Odštampajte logo, fotografiju ili tekst po želji. Kraljevska boja će privući pažnju gde god se nalazi. Ova keramička šolja sa srebrnim premazom je pravi izazov. Može da je krasi Vaša fotografija ili poruka voljenoj osobi.
Šolja sa slikom srebrna je izuzetno atraktivna i kvalitetna, ima prelep sjaj i njena pozadina daje sjajan kontrast odštampanoj fotografiji. Štampa na ovoj šolji se radi tehnikom sublimacije. Ova tehnika omogućava štampu kvalitetnu štampu u punom koloru sa jasnim i jarkim bojama.
Poručite online – isporuka na kućnu adresu.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Šolja sa slikom srebrna

Šolja sa slikom srebrna je za ljude sa stilom. Odštampajte logo, fotografiju ili tekst po želji. Kraljevska boja će privući pažnju gde god se nalazi. Ova keramička šolja sa srebrnim premazom je pravi izazov. Može da je krasi Vaša fotografija ili poruka voljenoj osobi.

Šolja sa slikom je izuzetno atraktivna i kvalitetna, ima prelep sjaj i njena pozadina daje sjajan kontrast odštampanoj fotografiji. Štampa na ovoj šolji se radi tehnikom sublimacije. Ova tehnika omogućava štampu kvalitetnu štampu u punom koloru sa jasnim i jarkim bojama.

Preporuka za štampu na ovoj šolji su tamnije fotografije, logo crne ili neke druge tamne boje, zbog njene pozadine koja je srebrna.

Možete je prati u mašini za suđe, ali ovu nežnu šolju bi bolje bilo prati ručno, kako bi Vam trajala jako dugo. Nemojte koristiti abrazivne materijale pri pranju.

Šolja se poručuje online, dok je isporuka na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja.

  • Proizvod: Šolja sa slikom srebrna
  • Visina šolje 9.5 cm
  • Prečnik šolje 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 19 cm
  • Boja: zlatna sa štampom
  • Dostava: 2-3 radna dana
  • Pranje: Preporučeno ručno pranje, ne u mašini za suđe

Ostali proizvodi i pitanja

Pored šolje sa slikom srebrne, kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja sa slikom srebrna“