Sat sa slikom stakleni 30cm

1,900.00рсд

Sat sa slikom štampamo po Vašoj želji. Stakleni sat je jedan od naših najpopularnijih proizvoda na kome štampamo Vaše slike.
Sat je veličine 30cm i okruglog je oblika. Štampa se tehnikom sublimacije što omogućava divne i postojane boje.

Ukoliko želite da ukrasiti Vaš dom ili da obradujete nekog dragog unikatnim i simpatičnim poklonom sat stakleni sa slikom je pravi izbor za Vas.

Obradujte najbliže, izaberite omiljenu fotografiju, dizajn ili tekst i pošaljite nam Vaš motiv. Sat je univerzalan, s toga može biti pravi odabir poklona za mlađe, starije, momke i devojke.
Poručuje se online a dostava se vrši na kućnu adresu.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Sat sa slikom stakleni 30cm

Sat sa slikom stakleni 30cm je jedan od ekskluzivnih proizvoda u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od brušenog matiranog stakla na koje se štampa fotografija. Pošaljite nam sliku koju želite i mi ćemo je odštampati na ovom prelepom satu. Zidni Sat sa slikom dolazi u dve veličine, to su 20 i 30cm. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Sat sa slikom stakleni 30cm štampamo tehnikom sublimacije. To je tehnika koja omogućava štampu vrhunskog kvaliteta u punom koloru.

Štampa na staklenom satu je u punom koloru jasnih i jakih boja, tako da će ovaj zidni sat sa slikom biti pravi ukras na vašem zidu. Pošaljite nam porodične fotografije, slike vaše dece ili bilo koju ideju koju zamislite. Možete da nam pošaljete sliku omiljenog junaka vašeg deteta, i mi ćemo odštampati savršen sat za dečiju sobu. Izaberite omiljenu porodičnu fotografiju, logo omiljenog filma ili muzičke grupe i oni će uvek biti tu da pokažu koje je pravo vreme.

Ako Vam treba poklon za firmu, sat sa slikom je idealan i na njemu možemo da odštampamo Vaš logo i napišemo tekst po želji. Radimo sat sa štampom i za sportska društva. Možemo odštampati logo Vašeg sportskog kluba.

Postoji mogućnost izrade i satova za turističke organizacije, turistička mesta, hotele ili kafiće. Radimo ih u malim serijama. Idealno za svaku priliku. Možemo da ih radimo sa različitim dizajnom.

  • Proizvod: Sat sa slikom 30cm
  • Prečnik: 30 cm
  • Materijal: Brušeno mat staklo
  • Oblik: Krug
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate tekst i sliku

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat sa slikom stakleni 30cm“