Šolje Horoskop

Šolje Horoskop savršen su poklon za sve prilike. Iznenadite svoju sestru, brata, tatu, mamu, prijatelja ili ćerku šoljom koju će obožavati. Šolja sa njihovim horoskopskim znakom uvek je savršen poklon koji će oduševiti onoga koji iz nje pije. Omogućite svima da uživaju u omiljenom toplom ili hladnom napitku dok piju iz njihove omiljene šolje. Šolja Horoskop će uvek podsetiti onoga ko iz nje pije na njegove vrline. Savršen poklon za sve prilike, rođendane, slavlja, momačke ili devojačke večeri, osmi mart, godišnjice, ali i kada nema posebne prilike jer je ovaj poklon univerzalno lep u svakoj situaciji. Pažljivo odabran dizajn da bude neutralan i nežan.Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas i Vaše najmilije.

Ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako bi se lakše snašli.

Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na Vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe i to u roku od nekoliko dana. Uobičajeno vreme isporuke jeste od 3 do 5 radnih dana.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?