Podloga za miša

1,200.00рсд

Podloga za miša je jedan od najpraktičnijih i najtraženijih proizvoda u našoj ponudi. Podloga je veoma kvalitetna i samo po sebi je unikatna jer dolazi sa odštampanom fotografijom, dizajnom ili tekstom koji ste Vi birali.
Napravite nešto posebno za sebe ili bliske i drage ljude. Ukoliko puno vremena provodite za kompjuterom ili znate nekog kome isto tako puno vremena prolazi za računarom obradujte sebe i druge ovom unikatnom podlogom za miša.
Podloga za miša je idealan poklon za svaku priliku.
Podloga za miša može biti odličan poklon za firme.
Poručite ovu interesantnu i personalizovanu podlogu za miša.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Podloga za miša

Podloga za miša dolazi sa slikom i tekstom po Vašoj želji. Podloga  je odličnog kvaliteta i štampamo je u punom koloru.
Pretvorite Vašu omiljenu fotografiju u podlogu za miša sa slikom, ili napravite dizajn koji će Vas zabaviti. Napravite originalan i ličan poklon koji ćete dati dragoj osobi.
Podloga  sa slikom  je savršen poklon za svaku priliku. Možemo odštampati sliku vaše dece ili porodice, tako da uživate u vremenu provedenom uz računar.

Gejmeri i oni kojima se posao zasniva na računaru napokon mogu štampati omiljenog filmskog junaka, programski jezik, igricu, kompjutersku foru…
Pored ličnog poklona, podloga  može biti i pravi poslovni poklon. Možete da nam pošaljete dizajn sa logom Vaše firme i mi ćemo vam uraditi  lične podloge za miša. Ne morate da brinete o velikim količinama. Možete da poručite nekoliko komada i da poručujete samo kad Vam treba.

Pored podloge za miša sa slikom, kod nas možete naći mnoge druge proizvode koje štampamo sa vašim fotografijama. Obradujte sebe i drage prijatelje sa poklonom u kom će dugo uživati.
Podloga je sa gornje strane odšampana, a sa donje strane je neklizajuća guma kako miš ne bi klizio po stolu. Štampa se tehnikom sublimacije, koja daje posebnu dubinu i intezivnost boja. Ova tehnika daje dugotrajnu štampu koja se neće skinuti.
Podloga sa slikom se poručuje online sa dostavom  na kućnu adresu. Slanje vršimo kurirskom službom u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja.

  • Proizvod: Podloga  sa slikom
  • Veličina podloge: 19 x 27 cm
  • Debljina podloge: 5 mm
  • Materijal: Kvalitetna neklizajuća guma sa gornjom površinom od platna
  • Oblik: pravougaoni
  • Isporuka: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam trebaju veće količine, pogledajte ovde.
Pored ovih poklona, vrlo zanimljive su i fotoknjige sa vašim fotografijama. Njih možete poručiti ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Podloga za miša“