Puzzle A5 sa slikom

1,000.00рсд

Puzzle A5 sa slikom je jedan od naših najpopularnijih proizvoda za decu i one koji se osećaju kao deca.
Vreme je za igru cele porodice. Zanimljivo i lepo u istom trenutku. Odaberite najlepšu porodičnu fotografiju ili neki drugi drag motiv i pošaljite nam.

Mi ćemo za Vas odštampati ovu neverovatnu puzzlu koja će Vam uvek mamiti osmeh na lice.
Poručite online a isporuka na kućnu adresu

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Puzzle A5 sa slikom

Puzzle A5 sa slikom i tekstom po vašoj želji. Puzzle su vrhunskog kvaliteta i dugo vremena ćete se zabavljati uz njih. Puzzle A5  sa sastoje od 80 parčića.
Pretvorite Vašu omiljenu fotografiju u puzzle sa slikom A5 formata, ili napravite dizajn koji će vas zabaviti. Napravite originalan i ličan poklon koji ćete dati dragoj osobi.

Puzzle sa slikom  su savršen poklon za svakoga. Pravo je vreme da složite voljenu slagalicu i podelite je sa prijateljem.
Ovo je poklon za uživanje cele porodice. Skupite se zajedno, slažete i kada završite slagalicu možete uramiti.

Pored puzzli sa slikom, kod nas možete naći i puzzle u obliku srca, puzzle magnetne, puzzle drvene i mnoge druge proizvode koje štampamo sa vašim fotografijama. Obradujte sebe i drage prijatelje sa poklonom kojim ćete se dugo zabavljati.
Puzzle A5  su izrađene od kartona, sa gornje strane su sjajne, tako da će jarke boje doći do izražaja. Štampaju se tehnikom sublimacije, koja daje posebnu dubinu i intezivnost boja.
Puzzle sa slikom se poručuju online, dok je šalju se na kućnu adresu. Slanje vršimo kurirskom službom u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja.

  • Proizvod: Puzzle
  • Visina 150mm
  • Širina 200mm
  • Broj delića: 80
  • Materijal: Plastificiran karton
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam trebaju puzzle sa slikom u većoj količini ili bez štampe, više informacija možete naći ovde.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Pored puzzli sa slikom, kod nas možete naći i puzzle u obliku srca, puzzle magnetne, puzzle drvene i mnoge druge proizvode koje štampamo sa vašim fotografijama. Obradujte sebe i drage prijatelje sa poklonom kojim ćete se dugo zabavljati.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Puzzle A5 sa slikom“