Ram za slike sa sjajnom ivicom

1,200.00рсд

Ram za slike sa sjajnom ivicom je novi proizvod u našem asortimanu.
Štampamo vašu fotografiju i tekst po želji direktno na staklo.
Slika će biti u velikoj rezoluciji jarkih i čistih boja. Odaberite omiljenu fotografiju i pošaljite nam je kako bismo je odštampali na ovom specifičnom elegantnom satu.

Obradujte najbliže originalnim znakom pažnje i poklonite im ovaj zanimljivi stakleni ram sa Vašom fotografijom.
Poručite online – isporuka je na kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Ram za slike sa sjajnom ivicom

Ram za slike sa sjajnom ivicom je novi proizvod u našoj ponudi. Za razliku od klasičnog rama u koji se ubacuje fotografija, na ovaj ram za slike se fotografija direktno štampa. Dolazi sa lepim držačima i savršeno odgovara Vašem radnom stolu ili polici.

Ram za slike je veličine 18×23 cm. Štampa se radi tehnikom sublimacije u punom koloru, tako da ćete imati savršenu štampu vaše omiljene fotografije.

Na ram za slike možemo da štampamo koju god fotografiju poželite zajedno sa tekstom koji nam pošaljete. Ivica rama je sjajna i napravljena kao ogledalo. Ram dolazi zapakovan u beloj kutiji i spreman je za poklon.

Ako Vam treba poklon za firmu, na ram za slike sa sa sjajnom ivicom možemo da odštampamo logo firme, posebnu posvetu, dizajn ili zahvalnicu.

Ram sa sjajnom ivicom je poklon koji će oduševiti svakoga. Lep poklon, odličan za svaku priliku. Obradujte drage ljude za slavu, rođendan, diplomiranje, veridbu… Odaberite dragu fotografiju koju želite da odštampamo za Vas i pošaljite nam je.

Svi naši proizvodi se rade na jedan komad, nisu neophodne velike serije za štampu. Ram za slike sa ogledalom je ekskluzivan i unikatan poklon sa štampom vrhunskog kvaliteta.
Ram za slike stakleni se šalje kurirskom službom u roku od 2-3 radna dana od prijema porudžbine.

  • Proizvod: Ram za slike
  • Prečnik: 18x23cm
  • Materijal: Staklo sa sjajnom ivicom
  • Oblik: Pravougaoni
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate tekst i sliku

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

a dele a dele mami i ja aija

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ram za slike sa sjajnom ivicom“