Dozer tečnog sapuna

600.00рсд

Posuda za tečni sapun sa Vašom slikom i tekstom. Ukoliko želite svako jutro ili svaki put kada idete u kupatilo da pročitate poseban tekst ili vidite sliku voljene osobe ovo je proizvod za vas. Izaberite dizajn ili stavite svoju fotografiju i tekst na ovu elegantnu i modernu posudu za tečni sapun.

Posuda za tečni sapun lep je i jedinstven poklon koji će svakog obradovati. Ukoliko želite da vaša posuda bude jedinstvena izaberite smešnu fotografiju, tekst ili grafiku i obradujte nekoga ovim nesvakidašnjim poklonom.

Posuda za sapun sa štampom može da bude i odličan promotivni  i reklamni proizvod. Možemo je brendirati sa logom vaše firme ili dizajnom po želji. Izaberite boju koja Vam odgovara i napravite originalan reklamni proizvod za enterijer.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Dozer tečnog sapuna

Dozer tečnog sapuna sa Vašom slikom i tekstom. Ukoliko želite svako jutro ili svaki put kada idete u kupatilo da pročitate poseban tekst ili vidite sliku voljene osobe ovo je proizvod za vas. Izaberite dizajn ili stavite svoju fotografiju i tekst na ovu elegantan i moderan dozer za tečni sapun.

Dozer tečnog sapuna lep je i jedinstven poklon koji će svakog obradovati. Ukoliko želite da vaša posuda bude jedinstvena izaberite smešnu fotografiju, tekst ili grafiku i obradujte nekoga ovim nesvakidašnjim poklonom.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Dozer za sapun sa štampom može da bude i odličan promotivni  i reklamni proizvod. Možemo je brendirati sa logom vaše firme ili dizajnom po želji. Izaberite boju koja Vam odgovara i napravite originalan reklamni proizvod za enterijer.

  • Proizvod: dozer za tečni sapun
  • Visina: 18 cm
  • Prečnik: 24 cm
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored Dozer tečnog sapuna, kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dozer tečnog sapuna“