Šolja najlepša beba na svetu

900.00рсд

Šolja najlepša beba na svetu je jedna od naših najslađih i najlepših proizvoda kada su u pitanju proizvodi namenjeni za bebe ili za decu malog uzrasta. Parovi, mame i tate uživajte u svakodnevnom ispijanju Vašeg omiljenog toplog napitka sa slikom Vaše najslađe bebe na šolji. Šolja najlepša beba na svetu može biti idealan poklon i za bake i deke ili rodbinu ukoliko žele da obraduju svoje bližnje ovim unikatnim i preslatkim poklonom. Ono što je prednost kod ove vrste šolje jeste što je ne morate štampati na veliko već vam mi možemo odštampati čak i jedan komad.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Šolja najlepša beba na svetu

Šolja najlepša beba na svetu je jedna od naših najslađih i najlepših proizvoda kada su u pitanju proizvodi namenjeni za bebe ili za decu malog uzrasta. Jednostavna je za korišćenje, sa velikom drškom i prostorom za štampu gde će se sigurno idealno uklopiti fotografija Vaše bebe.

Na šolji radimo štampu punog kolora i jasnih boja. Štampa se radi tehinkom sublimacije koja daje jasne i čiste boje sa puno detalja. Bez problema se dobija izuzetno kvalitetan otisak i boje na Vašoj šolji će biti dugotrajne i postojane dug vremenski period bez obzira na pranje.

Parovi, mame i tate uživajte u svakodnevnom ispijanju Vašeg omiljenog toplog napitka sa slikom Vaše najslađe bebe na šolji. Šolja najlepša beba na svetu može biti idealan poklon i za bake i deke ili rodbinu ukoliko žele da obraduju svoje bližnje ovim unikatnim i preslatkim poklonom. Ono što je prednost kod ove vrste šolje jeste što je ne morate štampati na veliko već vam mi možemo odštampati čak i jedan komad.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Šolja bela sa slikom
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Boja: Bela
  • Održavanje: može da se pere i u mašini za pranje suđa
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje najlepša beba na svetu kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja najlepša beba na svetu“