Keramičko lonče sa slikom

1,200.00рсд

Keramičko lonče sa slikom je namenjeno za štampu Vaših fotografija i teksta . Na njemu možemo da oštampamo bilo koji motiv po Vašoj želji. Boje koje ostaju nakon štampe su veoma postojane i jarke. Keramičko lonče sa slikom će prvobitno oduševiti vaše bake i deke, majke i očeve. Obradujte ih ovim unikatnim lončietom koji će ih vratiti u detinjstvo i probuditi drage davne uspomene. Odaberite zajedničku porodičnu fotografiju i pošaljite nam je. Mi ćemo specijalno za vas odštampati ovaj neverovatno uzbudljiv poklon koji budi nostalgiju. Ukoliko imate malo dete ili imate rođake koji imaju malu decu takođe možete poručiti ovo unikatno lonče. Deca će uživati u ispijanju toplog mleka ili čokolade. Možete odabrati omiljenog crtanog ili filmskog junaka i mi ćemo ga odštampati u što kraćem roku.

SKU: - Kategorija:
Očisti

Tekst:

Fotigrafije:

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Keramičko lonče sa slikom

Keramičko lonče sa slikom je namenjeno za štampu Vaših fotografija i teksta . Na njemu možemo da oštampamo bilo koji motiv po Vašoj želji. Boje koje ostaju nakon štampe su veoma postojane i jarke.

Keramičko lonče sa slikom je bele boje, a možete da izaberete različite boje oboda.

Keramičko lonče sa slikom će prvobitno oduševiti vaše bake i deke, majke i očeve. Obradujte ih ovim unikatnim lončietom koji će ih vratiti u detinjstvo i probuditi drage davne uspomene. Odaberite zajedničku porodičnu fotografiju i pošaljite nam je. Mi ćemo specijalno za vas odštampati ovaj neverovatno uzbudljiv poklon koji budi nostalgiju. Ukoliko imate malo dete ili imate rođake koji imaju malu decu takođe možete poručiti ovo unikatno lonče. Deca će uživati u ispijanju toplog mleka ili čokolade. Možete odabrati omiljenog crtanog ili filmskog junaka i mi ćemo ga odštampati u što kraćem roku.

Turističke agencije, hoteli, moteli, mogu iskortiti ovaj lončić u promotivne svrhe. Uspešan marketing i promociju su svakodnevna borba u modernom svetu. Vi možete uraditi nešto inovativno kako biste promovisali svoje usluge u toku zimske i letnje sezone. Odaberite motiv grada, sela, planine, logo hotela i mi ćemo odštampati jedan ili više lončića za Vas.

Proizvod: Keramičko lonče
Visina šolje: 11 x 9 cm
Maksimalna veličina štampe: 6 cm x 20 cm
Dostava: 4-5 radna dana

Pored keramičkog lončeta sa štampanom slikom kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Dodatne informacije

Boja oboda:

Crna, Ljubičasta, Roza, Zelena

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Keramičko lonče sa slikom“