Sat sa izrezanim brojevima

1,500.00рсд

Sat sa izrezanim brojevima je sam po sebi zanimljiv jer je okruglog oblika ali sa izrezima kod brojeva. Sat ovog tipa je simpatičan poklon za dragu osobu i savršen ukras za zid. Na satu se nalazi oblik srca u čijem okviru štampamo Vašu fotografiju. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Obradujte Vaše drage dame i poklonite im ovaj neverovatno zanimljiv sat sa slikom.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Sat sa izrezanim brojevima

Sat sa izrezanim brojevima je novi proizvod u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od kvalitetnog medijapana koji je premazan lakom na koji se štampa fotografija. Sat sa izrezanim brojevima je sam po sebi zanimljiv jer je okruglog oblika ali sa izrezima kod brojeva. Sat ovog tipa je simpatičan poklon za dragu osobu i savršen ukras za zid. Na satu se nalazi oblik srca u čijem okviru štampamo Vašu fotografiju. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Nema nikakvih ograničenja, možete nam poslati bilo koju fotografiju, dizajn ili tekst koji ćemo smestiti u ovaj oblik srca. Na ovom satu sa izrezanim brojevim možemo štampati samo jednu fotografiju.

Sat uvek pokazuje pravo vreme i zasigurno će uspeti da obraduje osobu kojoj ga poklonite. Prvenstveno je namenjen parovima, ali ga možete pokloniti i drugim dragim i voljenim osobama.

Poklonite ga za rođendan, godišnjicu ili neku drugu posebnu priliku.

  • Proizvod: Sat sa izrezanim brojevima

  • Boja: Svetlo žuto-crvena

  • Materijal: MDF

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored sata sa izrezanim brojevima kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas i Vaše najmilije.

Ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako bi se lakše snašli.

Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na Vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe i to u roku od nekoliko dana. Uobičajeno vreme isporuke jeste od 3 do 5 radnih dana.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat sa izrezanim brojevima“