Sat sa slikom stakleni 20cm

1,600.00рсд

Sat sa slikom stakleni 20cm je jedan od najpopularnijih proizvoda koje možete naći u našoj ponudi foto poklona.

Stakleni sat je neverovatno simpatičan poklon za sve prilike. Na njemu štampamo Vašu omiljenu sliku, dizajn ili tekst. Ono što ga čini specifičnim i unikatnim jeste štampa Vaših motiva i izrada od stakla. Nakon štampe boje ostaju jake i postojane i dobijaju efekat suptilne providnosti.

Ovaj sat sa slikom stakleni je pravi izbor poklona ukoliko želite da obradujete bliske i drage ljude nekim nesvakidašnjim znakom pažnje.
Sat je veličine 20cm i okruglog je oblika.
Poručuje se online a dostava se vrši na kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Sat sa slikom stakleni 20cm

Sat sa slikom stakleni 20cm je jedan od ekskluzivnih proizvoda u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od brušenog matiranog stakla na koje se štampa fotografija. Pošaljite nam sliku koju želite i mi ćemo je odštampati na ovom prelepom satu. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Štampa na zidnom satu je u punom koloru jasnih i jakih boja, tako da će ovaj zidni sat sa slikom biti pravi ukras na vašem zidu. Pošaljite nam porodične fotografije, slike vaše dece ili bilo koju ideju koju zamislite. Možete da nam pošaljete sliku omiljenog junaka vašeg deteta, i mi ćemo odštampati savršen sat za dečiju sobu. Izaberite omiljenu porodičnu fotografiju, logo omiljenog filma ili muzičke grupe i oni će uvek biti tu da pokažu koje je pravo vreme.

Ako Vam treba poklon za firmu, sat sa slikom je idealan i na njemu možemo da odštampamo Vaš logo i napišemo tekst po želji. Radimo sat sa štampom i za sportska društva. Možemo odštampati logo Vašeg sportskog kluba.

Postoji mogućnost izrade i satova za turističke organizacije, turistička mesta, hotele ili kafiće. Idealno za svaku priliku. Možemo da ih radimo sa različitim dizajnom.

Svi naši proizvodi se rade na jedan komad, nisu neophodne velike serije za štampu. Zidni sat sa slikom je ekskluzivan i unikatan poklon sa štampom vrhunskog kvaliteta.

  • Proizvod: Sat sa slikom stakleni 20cm
  • Prečnik: 20 cm
  • Materijal: Brušeno mat staklo
  • Oblik: Krug
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate tekst i sliku

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat sa slikom stakleni 20cm“