Etiketa za kofer

1,200.00рсд

Etiketa za kofer nezaobilazan je proizvod za sve one koji vole da putuju. Opremite vašu prtljagu sa ovim inovativnim i jedinstvenim etiketama kojima vi birate dizajn. Na etiketu možete da stavite Vašu sliku, sliku vaše omiljene destinacije, šaljivi tekst, imena gradova ili država u kojima ste bili ili gde želite da idete. Sve što je potrebno je da nam pošaljete sliku a mi ćemo se pobrinuti da dobijete savršenu etiketu. Torbe koje imaju privezak ne mogu da ostanu neprimećene. Uz ovaj dodatak modni dodatak na koferu Vaš će prtljag uvek biti poseban i drukčiji od drugih.

Vrsta etikete * 

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Etiketa za kofer

Etiketa za kofer nezaobilazan je proizvod za sve one koji vole da putuju. Opremite vašu prtljagu sa ovim inovativnim i jedinstvenim etiketama kojima vi birate dizajn. Na etiketu možete da stavite Vašu sliku, sliku vaše omiljene destinacije, šaljivi tekst, imena gradova ili država u kojima ste bili ili gde želite da idete. Sve što je potrebno je da nam pošaljete sliku a mi ćemo se pobrinuti da dobijete savršenu etiketu. Na prednju stranu etikete možete da stavite dizajn ili sliku ili čak i ispisane Vaše kontakt informacije. Informacije služe kako bi vaš kofer i ako je izgubljen pronašao put do Vas. Torbe koje imaju privezak ne mogu da ostanu neprimećene. Uz ovaj dodatak modni dodatak na koferu Vaš će prtljag uvek biti poseban i drukčiji od drugih.

Ukoliko ste firma i imate potrebu za označavanjem kofer mi Vam takođe stojimo na usluzi. Odštampajte logo širme na ovu etiketu i promovišite vaš biznis širom sveta. Ovo je savršena reklama za sve biznise koji se bave slanjem mnogobrojnih označenih pošiljki.

Etiketa za kofer inovativan je proizvod koji možete urediti po Vašoj želji. Ovaj proizvod također može da posluži i u svrhu poklona. Iznenadite vaše prijatelje ili najmilije unikatnom etiketom ukoliko znate da su se zaputili negde.

Specifikacije:

  • Proizvod: Etiketa za kofer
  • Veličina: 10 x 7 cm
  • Debljina: 0.3 mm
  • Oblik: pravougaoni sa zaboljenim ivicama
  • Isporuka: 2-3 radna dana

Ako imate dodatnih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veleprodajna cena ili etikete za kofere bez štampe, više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Etiketa za kofer“