Svi proizvodi

Svi proizvodi na jednom mestu. Prilike za darivanje su iza svakog ćoška bilo da se radi o rođendanima, novoj godini, Uskrsu, Slavi, rođenju ili godišnjici. Ali u nekim slučajevima za poklone ni netreba poseban razlog. Upravo zbog toga smo sastavili kategoriju svi proizvodi kako bi Vam olakšali snalaženje u našem ogromnom asortimanu foto poklona. U zavisnosti od prilika za darivanje i pokloni mogu da se razlikuju od onih običnih kao što su cveće i čokolada do onih posebnijih kao što su foto pokloni.

Kao i prilike, fotopokloni se dele na jednostavnije kao privesci ili magneti i one posebnije kao satovi , šolje ili jastuci. Sve fotopoklone u ponudi možete da dizajnirate što ih čini posebnim i jedinstvenim poklonom koji će dugo da se pamti. Što je poklon ličniji to će da ima veću posebnost te da uveseljava one koji ga dobijaju.

Pokažite Vašim voljenima, prijateljima ili porodici koliko Vam znače jedinstvenim fotopoklonima. Sve što treba da uradite jeste da odaberete proizvod i pošaljete sliku. Naši dizajneri će se potruditi da uklope Vaše slike savršeno u svaki proizvod.

Ukoliko na našem sajtu ne možete da pronađete određeni proizvod posetite naš Facebook ili Instagram profil.

Registrujte se na naš sat kako bi primali newsletter te kako bi videli sve najnovije ponude.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?