Daska za sečenje

1,500.00рсд

Daska za sečenje sa vašom slikom, dizajnom ili tekstom po želji. Pošaljite nam Vaše slike, dizajn ili tekst koji želite na ovom unikatnom proizvodu. Mi ćemo napraviti dizajn i poslati Vam gotov proizvod na kućnu adresu. Mogućnosti su ogromne. Pustite mašti na volju i kreirajte sami svoju dasku za sečenje sa slikom po želji koje ćete voleti da koristite. Budite kreativni, budite unikatni pokažite svoju kreativnist. Na Vašu dasku možete staviti dizajn koji želite. Omiljenu hranu, vaš logo, neki vama drag recept.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Daska za sečenje

Daska za sečenje sa vašom slikom, dizajnom ili tekstom po želji. Pošaljite nam Vaše slike, dizajn ili tekst koji želite na ovom unikatnom proizvodu. Mi ćemo napraviti dizajn i poslati Vam gotov proizvod na kućnu adresu. Mogućnosti su ogromne. Pustite mašti na volju i kreirajte sami svoju dasku za sečenje sa slikom po želji koje ćete voleti da koristite. Budite kreativni, budite unikatni pokažite svoju kreativnist. Na Vašu dasku možete staviti dizajn koji želite. Omiljenu hranu, vaš logo, neki vama drag recept. Ne morate da se držite tematike kuvanja. Budite kreativni. Izaberite vaš omiljeni fudbalski, košarkaški ili bilo koji sportski klub. Sliku sa dečkom/devojkom, Vašu omiljenu seriju, film, igricu, specifičan tekst, datum ili nešto drugo. Imate mogućnost štampanja preko cele daske te su mogućnosti dizajna neograničene.

Na vama je samo da osmislite koji dizajn želite i da budete zadovoljni. Takođe možete poručiti i neki od već postojećih motiva. Daska za sečenje je takodje i savršen poklon za dečka/devojku, druga/drugaricu, tatu, mamu, babu, dedu. Kao i za svakog ko zna, voli ili želi da nauči da kuva. Daska za sečenje  je kreativan, unikatan i sve u svemu idealan poklon za vaše voljene. Bilo da se radi o posebnoj prilici kao što je rodjendan, godišnjica, poseban datum ili jednostavno želite nekom izmamiti osmeh na lice.

Daska nije zamišljena samo kao lep detalj u kuhinji, takodje je veoma praktična jer je napravljena od 100% polimera i bezbedna je za sečenje i konzumiranje hrane na njoj. Takođe je ekološi čista i laka za održavanje. Zbog svoje čvrstine daska se neće polomiti prilikom pada te je mogu koristiti i deca kao podmetač za hranu bez vaše brige da li će se daska razbiti. Veoma je praktična i upadljiva za oko. Idealan dodatak kuhinji za sve gurmane, domaćice, kuvare, ali i za one koji uživaju spremajući hranu.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Daska za sečenje“