Futrola za pasoš

1,200.00рсд

Futrola za pasoš idealan je poklon za sve koji često putuju. Ovaj prelepi personalizovani detalj za putnike štiti sve vaše dokumente i drži ih na jednom mestu.  Iskoristite vašu sliku, dizajn ili tekst po želji i napravite originalnu futrola za Vas ili Vaše najbliže. Futrola za pasoš može da bude i odličan promotivni  i reklamni proizvod za sve putničke agencije. Možemo brendirati futrolu sa logom vaše firme ili dizajnom po želji

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Futrola za pasoš

Futrola za pasoš je proizvod koji je koristan za sve koji puno putuju i trebaju unikatan držač za bitna dokumenta. Futrola je takođe i dobar poklon, ali mora biti posebna i unikatna. Napravljena je od čvrstog materijala tako da je veoma izdržljiva i neće se cepati. Iskoristite vašu sliku, dizajn ili tekst po želji i napravite originalnu futrola za Vas ili Vaše najbliže.

Futrola za pasoš može da bude i odličan promotivni  i reklamni proizvod za sve putničke agencije. Možemo brendirati futrolu sa logom vaše firme ili dizajnom po želji. Specifikacije futrole su:

  • Proizvod: Futrola
  • Dimenzije: 14.5×21 cm
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored futrole za pasoš, kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako želite pogledati više naših proizvoda ili nas pratiti na društvenim mrežama posetite naš instagram i facebook profil.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Futrola za pasoš“