Zidni sat sa ramom metalni

1,700.00рсд

Zidni sat sa ramom metalni je jedan od naših novijih i unikatnijih proizvoda u ponudi. Zidni sat sa ramom metalni je premazan sjajnim premazom koji omogućuje štampu jarkih boja visokog kvaliteta na podlozi od medijapana. Ovekovečite Vaše najdraže fotografije na ovom zidnom satu sa ramom. Ram imamo u boji bukve i trešnje a metal na kome se štampa u varijanti zlatne, srebrne i bele boje.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Zidni sat sa ramom metalni

Zidni sat sa ramom metalni je jedan od naših novijih i unikatnijih proizvoda u ponudi. Podlogu od metala imamo u više varijacija boja. Zidni sat sa ramom metalni možete poručiti u zlatnoj, srebrnoj i beloj boji metala. Ovekovečite Vaše najdraže fotografije na ovom unikatnom zidnom satu sa ramom. Zidni sat dolazi u jednoj veličini ali sa dve vrste rama. Da bi ramovi bili prilagodljivi za svačiji ukus sam ram imamo u boji bukve i boji trešnje.

Zidni sat sa ramom metalni može biti idealan poklon za rođendan, Vaše najdraže kojima će te pokloniti specifičan i ličan poklon sa Vašim dragim fotografijama. Pored ovih namena zidni sat sa ramom može biti idealan dekorativan ukras u Vašem domu, kancelariji.

Uzimajući u obzir da se dizajn može uklopiti po bilo čijem izboru i da se mogu birati dve vrste ramova kako bi se dobio drugačiji vizuelni doživljaj ovi ramovi su nešto što sigurno predstavlja unikat predmet koji nosi uspomene. Metalna podloga na kojoj se štampa stvara drugačiji i vizuelno privlačan efekat Vaših fotografija.

Vise..

Ovaj zidni je odličan i kao dekorativni predmet u Vašoj firmi ili bilo kom drugom vidu prostora jer može poslužiti i kao Vaša inovativnija reklama s obzirom da se dizajn na ovom satu može biti prema Vašim željama.

  • Prečnik: 22.5x32cm
  • Materijal: metal (zlatni, srebrni, beli) i drveni ram (bukva i trešnja)
  • Oblik: pravougaoni
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate fotografiju i tekst

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas i Vaše najmilije.

Ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako bi se lakše snašli.

Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na Vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe i to u roku od nekoliko dana. Uobičajeno vreme isporuke jeste od 3 do 5 radnih dana.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zidni sat sa ramom metalni“